Ndriçimi në shtepi, biznes apo zyra; Estetik apo funksional?

Ndriçimi në shtepi, biznes apo zyra; Estetik apo funksional?

Në një ditë normale pune, bëj një shëtitje në mesditën me diell dhe do të përjetosh në mënyrë të drejtpërdrejtë se si ndriçimi mund të ndikojë në efiçencën dhe produktivitetin tënd. Por përse? Sepse jo vetëm ndriçimi natyral i ditës, por edhe ambjenti edhe bukuria e natyrës ndikojnë tek ne. Këtij deduksioni i shtohet edhe […]

Eglo Erseka, ndriçuesi nën emrin e qytetit Shqiptar që bëri xhiron e botës!

Eglo Erseka, ndriçuesi nën emrin e qytetit Shqiptar që bëri xhiron e botës!

Sa shumë e do Eglo vendin tonë?! Do jua kishte marrë mendja ndonjëherë se ndriçuesit do të kishin emra qytetesh? Po po, pikërisht kështu! Eglo, për të qënë përherë e më shumë pranë vendeve në të cilët është prezent, dhe falë shumëllojshmërisë së ndriçuesve, ka vendosur emra të ndryshëm qytetesh. Për Shqipërinë nga gjithë emrat […]

Uji dhe shendeti! Ndikimi i ujit tek ne!

Uji dhe shendeti! Ndikimi i ujit tek ne!

Shendeti ynë është i varur drejtpërdrejt nga uji që ne pijmë, lahemi dhe kryejmë çdo funksion jetësor. Por ti marrim me rradhe… cilat janë risqet që hasim, pasojat dhe zgjidhjet për seciliën situate? Klori është një nga elementet që në Shqipëri përdoret masivisht për dezinfektimin e ujit.Por, e pare në nivel më makro, a e […]

Det, diell, drite; me Eglo

Det, diell, drite; me Eglo

Det, diell, dritë me Eglo! Ndriçimi lindi si nevojë e zëvendësimit të burimit të jetës, diellit! Ai është integral për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe shkëlqyes me shumë përdorime dhe opsione. Por me çfarë na lidh dielli? Simbioza më e bukur që mund të ketë dielli, është deti! Dy mrekullitë e natyrës janë […]

Ferroli gjigandi Italian, sjell garancinë maksimale që vetëm një produkt “Made in Italy” mund të sigurojë.

Ferroli gjigandi Italian, sjell garancinë maksimale që vetëm një produkt “Made in Italy” mund të sigurojë.

Kemi menduar që të përfaqësohemi në tregun Shqiptar me kondicionerët dhe boiler Ferroli; por përse e kemi bërë këtë dhe çfarë specifikash kanë këta produkte: • Boilerat Ferroli kanë kapacitet 50 dhe 80 litra duke ju dhënë mundësi zgjedhjeje në volum për boilerin tuaj. Tjetër karakteristikë që ju jep mundësi zgjedhjeje është sepse këta boilera mund të […]

Profesionistet e Ndricimit | Magjia e spoteve inkaso për kuzhinën tuaj!

Magjia e spoteve inkaso për kuzhinën tuaj!

Magjia e spoteve inkaso për kuzhinën tuaj! Spotet inkaso janë tashmë trend sipas sugjerimeve të shumë specialistëve në fushën e ndriçimit për një nga ambientet më të rëndësishme të shtëpisë siç është kuzhina. Një nga favoret e këtyre ndriçuesve është se instalohen lehtë, mjafton vetëm një hapje në tavan në mënyrë që ato të mos […]

Profesionistet e Ndricimit | Po ndriçoj botën! – Eglo

Rrugëtimi flet… Shpeshherë thuhet se jemi historitë që përfaqësojmë, sepse ajo që përjetojmë përgjatë udhetimit të jetës, na përkufizon më mire se çdo gjë tjetër. E lindur e tillë, e dlirë dhe pa kompromise, kam vendosur t’ju flas sot për jetën time, rrugëtimin, sfidat … ku jam sot dhe ku mendoj se do jem nesër. […]