Ndriçim

Sektori i ndriçimit të Teoren përfaqësohet denjësisht me marka si “Eglo” (2012), “Horoz” dhe “Teb Elektrik” (2015).

Duke synuar ndriçimin e hapësirave dhe përmirësimin e çdo ambienti, Teoren sigurohet që klientët e saj të kenë akses në qindra opsione ndriçimi të një cilësie të lartë, garancie të padiskutueshme.

Gjithashtu inovacioni, përgjegjësia sociale dhe ajo kundrejt ambientit janë pjesë integrale e çdo produkti dhe e filozofisë së Teoren.