Kludi

Kludi, është një kompani gjermane e themeluar në rajonin Sauerland në vitin 1926, kryesisht e përqendruar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve të rubineterisë.

Ky brand i mirënjohur në Gjermani ka pothuajse 100 vite përvojë në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të banjës dhe deri më sot numëron 170 risi, 100 patenta dhe 1000 dizajne të regjistruara.

Për Kludi, inovacioni ka të bëjë me thjeshtësinë dhe qëllimi i tyre është të na e bëjë jetën më të lehtë. 

Si një nga “Top 100” kompanitë në Gjermani për vitin 2022, Kludi kombinon cilësinë me dizajnet më të bukura që mund të keni parë ndonjëherë dhe rezultati është asgjë më pak se ~ perfeksion ~ dhe ky perfeksion vjen tek ju përmes Teoren.