Bojëra dhe izolime

Angazhimi i Teoren edhe në industri të tjera përfaqësohet më së miri nga marka greke “Berling” (2018), e cila ofron bojëra.

Në vitin 2022, Teoren zgjeroi portofolin e saj edhe me markën austriake “Sika”, duke ofruar zgjidhje inovative, afatgjata dhe të besueshme për industrinë e ndërtimit.