Pakduş

Pakduş filloi aktivitetin e saj prodhues në vitin 1996 dhe gradualisht u shndërrua në një nga prodhuesit më të rëndësishëm të kabinave të dushit në Turqi.

Kompania kombinon fuqinë teknike me estetikën dhe cilësinë. Të gjitha produktet e Pakduş janë të testuara dhe të certifikuara për cilësi maksimale. 

Avantazhi më i madh i Pakduş është se çdo hallkë e krijimit të produktit, nga dizajni e deri te prodhimi kryhet brenda kompanisë.

Sot, Pakduş eksporton në më shumë se 30 shtete dhe Teoren është distributori ekskluziv i saj në Shqipëri!

Si Pakduş, ashtu edhe Teoren, kanë prioritet kënaqësinë maksimale të klientit, prandaj edhe bashkëpunimi me ta ka qenë një sukses i vërtetë!