Ecosoft

Ecosoft është pjesë e kompanisë Teoren që prej vitit 2018, distributor zyrtar për Shqipërinë dhe rajonin: Kosovën, Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi.

 Por, a e dini se vetëm kompania është themeluar në Ukrainë, në vitin 1991? Ajo shtrihet në më shumë se 60 shtete, në 6 kontinente dhe është bërë pjesë e Teoren pas një periudhe të gjatë hulumtimesh dhe studimi të tregut nga specialistët tanë! 

Me Ecosoft, Teoren Shpk kishte si synim jo vetëm prezantimin e produkteve të filtrimit të ujit, por edhe kultivimin e një mendësie të re ne Shqipëri; atë të eleminimit të shisheve plastike njëpërdorimëshe dhe instalimin e një filtri uji cilësor, që mundëson ujë të pijshëm pa ndërprerje, direkt nga rubineti i kuzhinës, për të gjithë familjen. 

Pak më shumë se një vit pas bashkëpunimit me Ecosoft, kompania e filtrimit të ujit depërtoi në më shumë se 1,500 familje. 

Krahas filtrimit, apo prezantimit të paketave ekonomike siç ishte koncepti i “abonimit mujor”, Ecosoft ka prezantuar edhe shumë risi në tregun shqiptar, për sektorë të ndryshëm të biznesit, mes të cilave mund të përmendim:

Trajtuesin e ujit për banesa private, por edhe për përdorim komercial.
Filtri Robust, i dedikuar për bare, restorante dhe hoteleri. 
Impiantet e ndryshme të trajtimit të ujit (mikrobiologjik dhe fiziko-kimik) për sipërmarrjet e sektorit industrial.

Sot, në 2023-shin, shifrat vërtetojnë edhe njëherë se Ecosot është lider i padiskutueshëm në treg:

Mbi 12,000 abonime në tregun  e filtrave te ujit të pijshëm, të synuar për njësitë familjare
Në sektorin HoReCa, mbi 500 bare, restorante dhe hotele kanë instaluar sistemin Robust;
Në sektorin industrial – mbi 200 fabrika kanë zgjedhur sistemet Ecosoft për trajtimin e ujit.