Uji është fillimi i gjithçkaje, projekti Ecosoft Coca-Cola

Në hapësirë apo në tokë,uji është fillimi i gjithçkaje! E nëse do të flisnim me gjuhën e NASA-s , vazhdimi i gjithçkaje është “Reverse Osmosis”.

I përdorur fillimisht për të pastruar ujin në anije kozmike, në ditët e sotme sistemi “Reverse Osmosis” është përbërësi kryesor në prodhimin e pijeve.

E kush më mirë sesa gjigandi “Coca-Cola” e di se uji dhe cilësia e tij është faktor kyç në prodhimin e pijeve.

Dy kompanitë, ngritën kështu siparin e një bashkëpunimi afatgjatë në trajtimin e ujit, për të përmbushur nevojat e kompanisë “Coca- Cola – CBS” në Shqipëri, përmes skuadrës Ecosoft.

Por përse “Ecosoft”?

Sepse “Coca-Cola” është lider në fushën e prodhimit të pijeve dhe zgjedh po ashtu të bashkëpunojë me lider që përmbushin standartet e kompanisë mëmë në botë, në përsosjen e produktit.

Kompania “Ecosoft” është e vetmja që përmbush objektivat e një projekti gjigand në trajtimin dhe pastrimin e ujit për kompani për të ofruar ekspertizë të thelluar në trajtimin dhe filtrimin e ujit.

Me ndihmën e një skuadre profesionistësh me në krye Inxhinierë Hidro, përpilimi i një raporti teknik është vetëm finalizimi i një rrugëtimi të gjatë këshillimi që nis nga filtrimi i ujit në Shqipëri apo edhe trajtimi  i ujit të pusit, për të vijuar në çdo hallkë ekspertize për nevojat e kompanive apo individëve.

Të Sugjeruara

Më Tepër

Teoren Shpk, sot është padyshim një nga kompanitë më të medha për ofrimin e

Më Tepër

Ju ndoshta keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj,

Më Tepër

Poblemet e ujit të rëndë (me permbajte minerale mbi normen ) mund të jenë

Më Tepër

Tre mënyra për ndriçim perfekt. A e dini atë ndjenjë kur shtriheni në divan

Më Tepër

Të padukshme, të fuqishme, universale. Elektricitet. Sidoqoftë, ndonjëherë, kjo formë e energjisë mund të

Më Tepër

Ndriçimi është kthyer në prioritetin kryesor konkurrues për njësitë mikpritëse dhe turistike, sepse është

Më Tepër

Ndriçimi është faktori më i rëndësishëm në një ambjent profesional sepse lidhet në mënyrë

Më Tepër

Hapësirat që konsiderohen të jashtme janë të shumta, pikërisht për këtë ne si EGLO

Më Tepër

Nuk ka asgjë më të bukur se të relaksohesh në një ditë me diell