Liv

Liv është një nga markat që bëjnë pjesë në grupin “Fluid Master”. Kjo e fundit, është kompania numër 1 e riparimit të tualeteve në gjithë botën.

E themeluar nga Adolf Schoepe në 1957, një individ me pasion për të shpikur dhe i motivuar për të realizuar idetë e tij produktet Fluidmaster® LIV shumë shpejtë u bënë zgjedhja e parë e sektorit të hidraulikës dhe hidrosanitareve. 

Vetë marka Liv është e certifikuar për prodhimin e kasetave inkaso dhe atyre të jashtme, dhe çdo produkt u ofrohet klientëve me një garanci 10-vjeçare.