Solimpeks

Solimpeks është një kompani ndërkombëtare e specializuar në prodhimin e teknologjive të energjisë diellore dhe të produkteve të ngrohjes diellore.

Kompania ka seli në Turqi dhe është një lojtar global në tregun e teknologjive të energjisë diellore.

Solimpeks ofron panele diellore, duke u përqendruar njëkohësisht në mbrojtjen e mjedisit. Teknologjitë e tyre të energjisë diellore ndihmojnë në zvogëlimin e ndikimit negativ në mjedis pasi përdoren burime të pastra dhe të rinovueshme.

Produktet prodhohen nën kujdesin e teknologjisë gjermane me cilësinë më të lartë dhe 5 vite garanci. Ju merrni më të mirën, duke kontribuar njëkohësisht në një mjedis më të pastër!