Uji është fillimi i gjithçkaje, projekti Ecosoft Coca-Cola

Uji është fillimi i gjithçkaje, projekti Ecosoft Coca-Cola

Në hapësirë apo në tokë,uji është fillimi i gjithçkaje! E nëse do të flisnim me gjuhën e NASA-s , vazhdimi i gjithçkaje është “Reverse Osmosis”. I përdorur fillimisht për të pastruar ujin në anije kozmike, në ditët e sotme sistemi “Reverse Osmosis” është përbërësi kryesor në prodhimin e pijeve. E kush më mirë sesa gjigandi […]

UJI I FORTË 8 SHENJAT KRYESORE QË KENI PROBLEME NË SHTËPINË TUAJ

Poblemet e ujit të rëndë (me permbajte minerale mbi normen ) mund të jenë një problem i vërtetë, veçanërisht për pronarët e shtëpive të reja të cilët mund të jenë të panjohur me problemet që shkakton. Zgjidhja e këtyre problemeve mund të përmirësojë shumë cilësinë e jetës së familjes suaj dhe t’i kthejë gjërat përsëri […]

Kontroll inteligjent i ndriçimit për shtëpinë tuaj

Kontroll inteligjent i ndriçimit për shtëpinë tuaj

Tre mënyra për ndriçim perfekt. A e dini atë ndjenjë kur shtriheni në divan dhe kuptoni se keni harruar të fikni dritën tuaj kryesore? Apo dëshiron të mirëpresësh mysafirë duke ndezur dritën e jashtme? Këto situata janë arsyeja pse EGLO Connect e bën jetën tuaj shumë më të lehtë. Në këtë mënyrë, ju gjithmonë siguroni […]

Blerja e ndriçuesit: Pse gradat dhe klasat e mbrojtjes janë të rëndësishme!

Blerja e ndriçuesit: Pse gradat dhe klasat e mbrojtjes janë të rëndësishme!

Të padukshme, të fuqishme, universale. Elektricitet. Sidoqoftë, ndonjëherë, kjo formë e energjisë mund të bëhet e rrezikshme. Prandaj mbrojtja ndaj tensionit elektrik është përparësia kryesore për të gjitha pajisjet. Çfarë duhet të keni kujdes kur blini një llambë të re për shtëpinë tuaj? Ne kemi mbledhur gjithçka që ju duhet të dini. Asnjëherë nuk ju […]

Sa e lehtë është të kompletosh një bujtinë me Eglo?

Sa e lehtë është të kompletosh një bujtinë me Eglo?

Ndriçimi është kthyer në prioritetin kryesor konkurrues për njësitë mikpritëse dhe turistike, sepse është ai faktor që i bën vizitorët të ndihen si në shtëpi edhe kur janë larg saj. Të pajisësh një bujtinë me ndriçuesit e duhur bëhet edhe më e lehtë nëse zgjedh të bashkëpunosh me udhërrëfyesit e dritës, me Eglo. Çdo dy […]

Përdorimi i ndriçimit të duhur në ambjente profesionale.

Përdorimi i ndriçimit të duhur në ambjente profesionale.

Ndriçimi është faktori më i rëndësishëm në një ambjent profesional sepse lidhet në mënyrë të drejtpërdrejtë me produktivitetin. Nëse burimi i dritës së një zyre, klinike, salle, holli, koridori… etj, është ai i duhuri, atëherë duhet patur parasysh që lloji i dritës ndaj të cilës klientët dhe punonjësit janë të ekspozuar ndikon shumë në gjendjen […]

Ndriçimi i jashtëm; Çfarë duhet të kemi parasysh?

Ndriçimi i jashtëm; Çfarë duhet të kemi parasysh?

Hapësirat që konsiderohen të jashtme janë të shumta, pikërisht për këtë ne si EGLO kemi krijuar gamën perfekte për të mbuluar nevojat e këtyre hapësirave. Qofshin ato ambjente relaksuese të shtëpisë, hapësira ngrënieje në verandë apo oborr, zona ‘lounge’ për restorante dhe bare, qoftë rooftop-e dhe shumë të tjera. Por çfarë thonë ekspertët dhe cilat […]

Pse ndriçimi i duhur është i rëndësishëm gjatë studimit!

Pse ndriçimi i duhur është i rëndësishëm gjatë studimit!

Nuk ka asgjë më të bukur se të relaksohesh në një ditë me diell dhe të lexosh librin tënd të preferuar. Por çfarë ndodh nëse je në një ambient të mbyllur dhe ke nevojë për ndriçuesin më të mirë të tavolinës për të studiuar, lexuar, apo punuar në një zyrë? Do të dish se si […]