Ferroli

Ferroli është një ndër kompanitë më të njohura në botë në fushën e teknologjisë për sistemet e aspirim - ventilimit dhe të pajisjeve për ngrohje e ujit.

Kompania është themeluar në vitin 1955 dhe ka qendrën kryesore në San Bonifacio, Itali. 

Ferroli përqendrohet në inovacion dhe zhvillimin e teknologjive të reja për të përmirësuar efikasitetin dhe performancën e sistemeve të aspirim – ventilim dhe të ngrohjes së ujit. 

Misioni i tij është ofrimi i zgjidhjeve të cilësisë së lartë për ngrohjen e mjedisit dhe prodhimin e ujit të ngrohur, duke kontribuar në uljen e konsumit të energjisë dhe ndikimin në mjedis.

Marka ka filiale dhe partnerë të autorizuar në shumë vende rreth botës, duke ofruar produktet dhe shërbimet e saj në nivel ndërkombëtar dhe një nga këta partnerë është edhe Teoren. 

Nëse dëshironi të ndjeni rehatinë dhe qetësinë e munguar sapo hyni në shtëpinë ose zyrën tuaj, me anë të kondicionerëve Ferrolli do të krijoni mjedisin ideal për të jetuar apo punuar. Sigurisht që çdo produkt të Ferrolli e gjeni vetëm në Teoren!