Proton

Proton Cable është prodhues i telit të bakrit, granulatit dhe kabllove elektrike të tensionit të ulet.

ABB

ABB është një lider teknologjik në elektrifikimin dhe automatizimin, duke mundësuar një të ardhme më të qëndrueshme dhe më efikase nga burimet.

NOARK

NOARK Electric është një furnizues global i komponentëve elektrikë të tensionit të ulët për industritë e specializuar të prodhimit.