HOROZ ELECTRIC

Horoz Electric është themeluar në vitin 1990 dhe njihet botërisht për prodhimin dhe tregtimin e produkteve të ndriçimit dhe atyre elektrike.

Kompania ka fituar një vend të rëndësishëm në tregjet e brendshme dhe ato ndërkombëtare, prandaj e drejta ekskluzive për ta tregtuar këtë markë në Teoren, në vitin 2016, ka qenë një prej sukseseve më të mëdha të atij viti për kompaninë tonë!