Vendndodhja

Rruga Taulantia, Durrës

Sektori

Restorant

Produkti

….

Restoranti Pantheon

Facebook

Linkedin

Instagram

Twitter

Restoranti Pantheon në Durrës është një vend i mahnitshëm për të shijuar kuzhinën e lartë dhe një përvojë të mrekullueshme gastronomike. Ndodhet në një vendndodhje të veçantë në rrugën Taulantia, dhe ndricimi i tij i brendshëm dhe i jashtëm është një prej veçorive më të theksuara të këtij restoranti.

Ambienti i brendshëm dhe i jashtëm është ndriçuar nga Eglo, ndriçim tërheqës dhe spektakolar. Në hapësirën e jashtme, dritat Eglo krijojnë një atmosferë të mrekullueshme për darkat nën qiellin e hapur.

Ndriçimi i brendshëm është një kombinim i dritës natyrore dhe ndriçimit artificial. Përdorimi i ngjyrave të ngrohta dhe detajeve të dekorimit e bëjnë ambientin të japë ndjesinë e mikëpritjes.