Amansar Boutique Hotel

Amansar Boutique Hotel ka zgjedhur ndricuesit Eglo për të krijuar një ambient të veçantë dhe mbresëlënës. Eglo është një kompani e njohur për prodhimin e ndricuesve të cilësisë së lartë, dhe ata kanë bërë një zgjedhje të shkëlqyer për këtë hotel të veçantë. Ndricuesit Eglo ofrojnë një kombinim të përsosur të dizajnit modern dhe cilësisë […]

Restoranti May Fair

Restoranti “May Fair” është një ambient i veçantë dhe i këndshëm në qendër të Tiranës, i cili është bërë i njohur për pamjen e tij dhe atmosferën e ngrohtë. Ndricuesit Eglo janë një zgjedhje e shkëlqyer për këtë restorant të veçantë. Ata ofrojnë një cilësi të jashtëzakonshme, dhe fakti që ata janë të pajisur me […]

Restoranti Pantheon

Restoranti Pantheon në Durrës është një vend i mahnitshëm për të shijuar kuzhinën e lartë dhe një përvojë të mrekullueshme gastronomike. Ndodhet në një vendndodhje të veçantë në rrugën Taulantia, dhe ndricimi i tij i brendshëm dhe i jashtëm është një prej veçorive më të theksuara të këtij restoranti. Ambienti i brendshëm dhe i jashtëm […]

Hepta Grill

Hepta Grill është një fast food i njohur në qytetin e Durrësit, me një vendndodhje të shkëlqyer në zemër të qytetit, në rrugën Taulantia.  Një vend i preferuar për shumë banorë dhe turistë që duan të shijojnë ushqim të shpejtë dhe të shijshëm. Restoranti është ndriçuar me kujdes dhe ka një atmosferë të rehatshme që […]