Vendndodhja

Rruga Abdyl Frasheri, Tiranë

Sektori

Restorant

Produkti

….

Restoranti May Fair

Facebook

Linkedin

Instagram

Twitter

Restoranti “May Fair” është një ambient i veçantë dhe i këndshëm në qendër të Tiranës, i cili është bërë i njohur për pamjen e tij dhe atmosferën e ngrohtë.

Ndricuesit Eglo janë një zgjedhje e shkëlqyer për këtë restorant të veçantë. Ata ofrojnë një cilësi të jashtëzakonshme, dhe fakti që ata janë të pajisur me një garanci prej 5 vitesh tregon qartë që janë të kujdesur për performancën dhe qëndrueshmërinë e produkteve të tyre. Ndricuesit Eglo sjellin një ndricim të ngrohtë në ambient, duke krijuar një atmosferë të përkryer për darkën dhe relaksimin.

Eglo është një markë e njohur ndërkombëtare në botën e ndricimit dhe e ka fituar reputacionin për inovacionin dhe dizajnin e tyre kreativ. Përveç kësaj, koha e gjatë e garancisë është një avantazh i madh për pronarët e restoranteve, pasi garanton që ndricuesit do të mbrohen dhe do të jenë në gjendje të ofrojnë një ambient të bukur dhe të shkëlqyeshëm për klientët e tyre për një kohë të gjatë.

Për këtë arsye, zgjedhja e ndricuesve Eglo për restorantin “May Fair” është një hollësi që e bën këtë vend ideal për klientët që dëshirojnë të shijojnë një darkë të mrekullueshme në një ambient të bukur dhe të ndriçuar mirë.