Vendndodhja

Durres – Tirane km15

Sektori

Komercial

Produkti

Teoren

Hepta Grill

Arkitekt: Hepta Grill

Hepta Grill është një fast food i njohur në qytetin e Durrësit, me një vendndodhje të shkëlqyer në zemër të qytetit, në rrugën Taulantia.  Një vend i preferuar për shumë banorë dhe turistë që duan të shijojnë ushqim të shpejtë dhe të shijshëm.

Restoranti është ndriçuar me kujdes dhe ka një atmosferë të rehatshme që e bën të përshtatshëm për nje darkë të këndshme me miqtë apo familjen.

Hepta Grill ka zgjedhur ndriçues të koleksionit të fundit Eglo, duke i dhënë më shumë hijeshi arredimit të brendshëm të tij dhe duke iu përshtatur stilit grek.