Vendndodhja

Rruga Tasim Shehu, Tirane

Sektori

Hotel

Produkti

Teoren

Amansar Boutique Hotel

Arkitekt: Amansar Boutique

Linkedin

Instagram

Twitter

Amansar Boutique Hotel ka zgjedhur ndricuesit Eglo për të krijuar një ambient të veçantë dhe mbresëlënës. Eglo është një kompani e njohur për prodhimin e ndricuesve të cilësisë së lartë, dhe ata kanë bërë një zgjedhje të shkëlqyer për këtë hotel të veçantë.

Ndricuesit Eglo ofrojnë një kombinim të përsosur të dizajnit modern dhe cilësisë së lartë, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të mrekullueshme për vizitorët.

Ndricuesit Eglo të përdorur në Amansar Boutique Hotel janë të përshtatur me kujdes me dekorin dhe stilin e hotelit. Ata ofrojnë një ndricim të butë dhe të harmonizuar, që krijon një ambient të qetë dhe relaksues. Përdorimi i teknologjisë së fundit në ndricim lejon kontrollin e ndricuesve në mënyrë të personalizuar, duke e bërë përvojën e qëndrimit të çdo vizitori të paharrueshme.

Kjo zgjedhje e ndricimit Eglo bën që Amansar Boutique Hotel të dallojë në mesin e hoteleve në zonën e tij. Me ndricuesit e tyre të kualitetit të lartë, kjo hotel ofron një atmosferë të veçantë dhe të mrekullueshme për të gjithë ata që vizitojnë.