Profesionistët e Ujit | Bashkëbisedim me menaxherin e sektorit Ho-Re-Ca, Ergys Kaca për sfidat dhe zgjidhjet e këtyre sfidave nëpërmjet instalimit të sistemeve të filtrimit të ujit!

Flasim me ekspertët e ujit për një nga sektorët më të rëndësishëm Ho-Re-CA, sepse duke qënë gjithë kohën në kontakt të drejtpërdrejtë me menaxherët e hoteleve, restoranteve apo Bar Kafeve, kuptojmë se si perceptohet rëndësia e filtrimit të ujit në të tilla struktura.

Flasim me ekspertët e ujit për një nga sektorët më të rëndësishëm Ho-Re-CA, sepse duke qënë gjithë kohën në kontakt të drejtpërdrejtë me menaxherët e hoteleve, restoranteve apo Bar Kafeve, kuptojmë se si perceptohet rëndësia e filtrimit të ujit në të tilla struktura.

Bashkëbisedim me menaxherin e sektorit Ho-Re-Ca, Ergys Kaca për sfidat dhe zgjidhjet e këtyre sfidave nëpërmjet instalimit të sistemeve të filtrimit të ujit.

 • Ergys, referuar eksperiencës tënde dhe përditshmërisë, cilat janë arsyet kryesore për të cilat menaxherët e këtyre bizneseve zgjedhin që të vendosin Filtrat Ecosoft?
 • Ergys, referuar eksperiencës tënde dhe përditshmërisë, cilat janë arsyet kryesore për të cilat menaxherët e këtyre bizneseve zgjedhin që të vendosin Filtrat Ecosoft?
 • Ergys, referuar eksperiencës tënde dhe përditshmërisë, cilat janë arsyet kryesore për të cilat menaxherët e këtyre bizneseve zgjedhin që të vendosin Filtrat Ecosoft?

  – Ky lloj biznesi përballet në mënyrë direkte me klientët, dhe ofrimi i më të mirës tek ta është mision më vete. Në çdo bisedë që zhvillohet me menaxherë të këtyre strukturave, është përhere në fokus e njëjta sfidë: “Si mundet të përmirësoj shërbimin tim?” – dhe kur kjo lidhet me hotelin, duan të kenë ujë sanitar, kur flitet për restorantin, ujin më të mirë për të gatuar dhe në bar kafe, kafe më të mire.  Meqënëse të gjitha këto lidhen me më të mirën e klientit janë vetvetiu arsyet kryesore për të cilat këta menaxherë zgjedhin të vendosin filtrat Ecosoft.

  • Cilat janë sfidat në marrëdhënien me klientë të tillë, që përveç dëshirës së mirë për biznesin e tyre, duhen informuar paraprakisht për të mirat e sistemeve të filtrimit?
 • Cilat janë sfidat në marrëdhënien me klientë të tillë, që përveç dëshirës së mirë për biznesin e tyre, duhen informuar paraprakisht për të mirat e sistemeve të filtrimit?
 • Cilat janë sfidat në marrëdhënien me klientë të tillë, që përveç dëshirës së mirë për biznesin e tyre, duhen informuar paraprakisht për të mirat e sistemeve të filtrimit?

  – Sistemet e filtrimit përfaqësojnë një zgjidhje praktike dhe një vlerë për bizneset që ata përfaqësojnë si hotele apo bare. Kur them zgjidhje praktike, po rendis disa benefite që bëhen realitet me filtrin Robust: bën të mundur mbrojtjen e ekspresit dhe përmireson shijen e kafes, por gjithashtu përfitohet një ujë i sigurt dhe i shëndetshëm për stafin dhe klientët e tyre. Ndërkohë për kuzhinat e restoranteve është një avantazh pasi gatuajnë me ujë të filtruar menjëherë, gjë që i siguron atyre jo vetëm cilësi por edhe kapacitet në çdo moment që i duhet.

  • Ju personalisht në përditshmërinë tuaj, cilën gjë do të veçonit si përfitimin kryesor në pajisjen me këto filtra?
 • Ju personalisht në përditshmërinë tuaj, cilën gjë do të veçonit si përfitimin kryesor në pajisjen me këto filtra?
 • Ju personalisht në përditshmërinë tuaj, cilën gjë do të veçonit si përfitimin kryesor në pajisjen me këto filtra?

  – Për sektorin e hotelerisë, trajtimi ujit për të gjithë linjën është një domosdoshmeri tashmë.  Trajtuesi i ujit mbron rubinetat, grupet e dusheve, boilerat, pra të gjithë sistemin hidrosanitar nga zmërçi dhe ndryshku. Çka vlen të përmendet ështe fakti që çdo klient hoteli, kryesisht turistët e huaj, e kuptojnë menjëherë diferencën kur lajnë duart apo flokët me ujë të trajtuar pasi është i zbutur dhe nuk dëmton lekurën apo flokët.

  • Uji është burimi i jetës, por na intereson të dime, në sektorin tuaj Ho-Re-Ca ku është më i rëndësishëm instalimi? 
 • Uji është burimi i jetës, por na intereson të dime, në sektorin tuaj Ho-Re-Ca ku është më i rëndësishëm instalimi? 
 • Uji është burimi i jetës, por na intereson të dime, në sektorin tuaj Ho-Re-Ca ku është më i rëndësishëm instalimi? 

  – Ajo që vërej më shpesh është vendosja e këryre sistemeve kryesisht për kafe më të shijshme, funksionim më të mire të ekspresit apo pajisjeve të cilat funksionojnë me ujë. Por edhe në kuzhinë të restoranteve, gatimi me ujë të filtruar është shumë komod sepse jo vetëm kursen por është edhe i rrjedhshëm, i pastër dhe i mire për organizmin.

   

   

   

   

   

  additional resources

  Të Sugjeruara

  Më Tepër

  Teoren Shpk, sot është padyshim një nga kompanitë më të medha për ofrimin e

  Më Tepër

  Ju ndoshta keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj,

  Më Tepër

  Në hapësirë apo në tokë,uji është fillimi i gjithçkaje! E nëse do të flisnim

  Më Tepër

  Poblemet e ujit të rëndë (me permbajte minerale mbi normen ) mund të jenë

  Më Tepër

  Tre mënyra për ndriçim perfekt. A e dini atë ndjenjë kur shtriheni në divan

  Më Tepër

  Të padukshme, të fuqishme, universale. Elektricitet. Sidoqoftë, ndonjëherë, kjo formë e energjisë mund të

  Më Tepër

  Ndriçimi është kthyer në prioritetin kryesor konkurrues për njësitë mikpritëse dhe turistike, sepse është

  Më Tepër

  Ndriçimi është faktori më i rëndësishëm në një ambjent profesional sepse lidhet në mënyrë

  Më Tepër

  Hapësirat që konsiderohen të jashtme janë të shumta, pikërisht për këtë ne si EGLO