PROFESIONISTËT E UJIT /Abonimi Ecosoft, nevoja që çdo familje e ka por nuk e di!

Në të gjithë botën nevoja për ujë të sigurt direkt nga rubineti nuk është më një nevojë por thjesht një fakt i nënkuptuar që duhet të jetë në çdo shtëpi. Filtrimi i ujit është domosdoshmëri! – ky slogan është aksiomë që lidhet ngushtë me burimin e jetës që është uji.

Ajo që shpesh na bën skeptikë është keq-informimi ose thjesht mungesa e informacionit në këtë fushë. Gjithmonë në Shqipëri është keijuar ideja se uji është i mirë ngase jemi vend i pasur me burime natyrore, por harrojmë faktin e pakundërshtueshëm që infrastruktura që kemi në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimeve na penalizon për të qënë masivisht të kujdesshëm. Por çmund të bëjmë në këto kushte? Shumë e thjeshtë… T’ja besojmë shtëpinë tonë, shëndetin tonë, hidratimin tonë, profesionistëve të ujit!

Ecosoft është tashmë e mirënjohur edhe në Shqipëri me nje numër të përhapur abonentësh anembanë saj, që flasin për ne çdo ditë duke shpërndarë eksperiencën e tyre unike. Gama e produkteve është e gjerë, por ajo me të cilën krenohemi, është produkti jonë më i mirë: Abonimi i ujit të pijshëm. Familja është baza e çdo gjëje dhe atë duam të kemi pranë. Familja e shëndetshme do inpute të shëndetshme, dhe uji është ai element pa të cilin nuk ka jetë.

Nëse mes dy elementëve të rëndësishëm si uji dhe familja krijojmë një urë, na shfaqet para abonimi si zgjidhja më e mirë ndonjëherë.

Sistemi i filtrimit të ujit të pijshëm nga Ecosoft është tejet cilësor dhe e filtron ujin që rrjedh nga rubineti në 6 faza, gjë që na jep sadisfaksion maksimal sepse të gjithë vënë re ndryshimin pasi vendosin impiantin poshtë lavapjatës së tyre. Zë shumë pak vend në kuzhinë, ngjan super stil me rubinetin e tij të dedikuar në ishullin e kuzhinës.

Filtrat ndërrohen njëherë në 4 muaj, dhe vetëm me kaq kemi fituar ujë pa limit në shtëpi pa patur nevojë për të mbajtur pesha çdo moment që na duhet ujë dhe pa patur nevojë të kthehemi në përdorues permanentë të plastikës që është aq e dëmshme për shëndetin tonë.

Folëm pak a shumë për gjithçka shkurtimisht, por kemi lënë ëmbëlsirën për në fund, informacionin më të rëndësishëm… Çfarë kostoje ka abonimi?

Vetëm 12000 lekë në vit!

Po, e lexuat shumë mirë, ne ju japim në përdorim impiantin dhe ju blini vetëm filtrat!

Si profesionistë, kujdesemi për ju, me produktin më të mirë, cilësinë optimale dhe çmimin më unik në treg!

Të Sugjeruara

Më Tepër

Teoren Shpk, sot është padyshim një nga kompanitë më të medha për ofrimin e

Më Tepër

Ju ndoshta keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj,

Më Tepër

Në hapësirë apo në tokë,uji është fillimi i gjithçkaje! E nëse do të flisnim

Më Tepër

Poblemet e ujit të rëndë (me permbajte minerale mbi normen ) mund të jenë

Më Tepër

Tre mënyra për ndriçim perfekt. A e dini atë ndjenjë kur shtriheni në divan

Më Tepër

Të padukshme, të fuqishme, universale. Elektricitet. Sidoqoftë, ndonjëherë, kjo formë e energjisë mund të

Më Tepër

Ndriçimi është kthyer në prioritetin kryesor konkurrues për njësitë mikpritëse dhe turistike, sepse është

Më Tepër

Ndriçimi është faktori më i rëndësishëm në një ambjent profesional sepse lidhet në mënyrë

Më Tepër

Hapësirat që konsiderohen të jashtme janë të shumta, pikërisht për këtë ne si EGLO