Ndriçim

Filtra uji

Hidrosanitare

Aspirim & Ventilim

Hidraulike

Elektrike

Bojëra & izolime

Sektori i ndriçimit të Teoren përfaqësohet denjësisht me marka si “Eglo” (2012), “Horoz” dhe “Teb Elektrik” (2015).

I përfaqësuar nga marka lider në treg “Ecosoft”, Teoren shkëlqen në industrinë e trajtimit të ujit për shtëpitë, HoReCa dhe sektorët industrialë.

Brande të njohur si “Novelini” për vaska dhe kabina cilësore, apo “Kludi” për produktet premium të rubineterisë, ju shtuan super brandeve të tjera.

Departamenti i aspirimit dhe ventilimit në Teoren pati shkëlqimin e tij sidomos me ofrimin në treg të markës “Ferroli” në vitin 2021 e cila ofron kondicionerë cilësorë dhe të teknologjisë së fundit

Divizioni hidraulik i Teoren filloi në vitin 1997, duke i shërbyer fillimisht klientëve fundorë dhe duke vazhduar më pas në vitin 2010 me plotësimin e nevojave të biznesit

Teoren përfshin në portofolin e saj disa nga markat më të njohura të industrisë, si: “Elegance”, “ABB”, “Noark” dhe së fundmi, “Proton”.

Angazhimi i Teoren edhe në industri të tjera përfaqësohet më së miri nga marka greke “Berling” (2018), e cila ofron bojëra.

Rreth Nesh

Së bashku, drejt një të ardhmeje plot DRITË!

Historia jonë

Vitet e para u shënuan nga përpjekjet e pandërprera dhe eksplorimi i produkteve të ndryshme në një peizazh tregu sfidues.

0

Vite Eksperiencë

0 +

Mbi 60 Brande

0

Lokacione

0

Vite eksperience

0

Mbi 60 brande

0

Lokacione

Historia e suksesit të Teoren është një dëshmi e vizionit dhe përkushtimit të themeluesit të saj, z. Aristotel Celo, i cili, në vitin 1991, nisi një rrugëtim të guximshëm në sipërmarrje.

Sektorët

[accordion-slider id="443"]

01

Elektrike

Ut elit tellus, pulvinar leo.

02

Ndriçim

Ut elit tellus, pulvinar leo.

03

Filtra uji

Ut elit tellus, pulvinar leo.

04

Hidrosanitare

Ut elit tellus, pulvinar leo.

05

Kondicionim

Ut elit tellus, pulvinar leo.

06

Bojra

Ut elit tellus, pulvinar leo.