Pakduş

Pakduş filloi aktivitetin e saj prodhues në vitin 1996 dhe gradualisht u shndërrua në një nga prodhuesit më të rëndësishëm të kabinave të dushit në Turqi.

Omptea

Omptea është një kompani e specializuar në fushën e produkteve hidrosanitare me bazë në Brescia të Italisë, e themeluar në vitin 1957. Ka një shtrirje ndërkombëtare me fasilitete magazinimi dhe distribucioni në Itali, Gjermani, Francë dhe Spanjë.

Liv

Liv është një nga markat që bëjnë pjesë në grupin “Fluid Master”. Kjo e fundit, është kompania numër 1 e riparimit të tualeteve në gjithë botën.

Kludi

Kludi, është një kompani gjermane e themeluar në rajonin Sauerland në vitin 1926, kryesisht e përqendruar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve të rubineterisë.

Vitra

Rrugëtimi i jashtëzakonshëm i Vitra-s filloi në vitin 1942, brenda një punishteje të vogël në Turqi, shtyrë nga një dëshirë e guximshme për të furnizuar vendin me një gamë të larmishme produktesh balte, në një periudhë kur Turqia përballej me kufizimet e importit gjatë kohës së luftës.