Sika

Nëse flasim për produkte inovative, cilësore dhe afatgjata, jemi duke folur për Sika!

Berling

Berling SA është një industri bojërash greke. Themeluar në vitin 1968, kompania ka 55 vite prezencë të vazhdueshme në tregun grek dhe mban vendin e 5-të ndër industritë më të mëdha të bojrave në Greqi.