Horoz Electric

Horoz Electric është themeluar në vitin 1990 dhe njihet botërisht për prodhimin dhe tregtimin e produkteve të ndriçimit dhe atyre elektrike.

Eglo

Vendosmëria, këmbëngulja dhe zhvillimi i vazhdueshëm: Këto janë themelet mbi të cilat Eglo ka krijuar emrin e saj në tregun shqiptar, nën mbikëqyrjen e Teoren!