Hepta Grill

Hepta Grill është një fast food i njohur në qytetin e Durrësit, me një vendndodhje të shkëlqyer në zemër të qytetit, në rrugën Taulantia.  Një vend i preferuar për shumë banorë dhe turistë që duan të shijojnë ushqim të shpejtë dhe të shijshëm. Restoranti është ndriçuar me kujdes dhe ka një atmosferë të rehatshme që […]