Filtra uji Filter uji

Ne jemi fitra uji Ecosoft, implementojmë të gjithë zhvillimin e filtrave të ujit që nga idea deri tek rrjeti i shpërndarjes. Ne prodhojmë filtra për trajtimin e ujit dhe i shesim ato në mbi 60 vende të botës.
Ecosoft është prodhuesi dhe shpërndarësi kryesor i filtrave në Ukrainë.
Ne furnizojmë produktet tona në 60 vende të botës dhe vazhdojmë të forcojmë pozicionet tona në tregun ndërkombëtar çdo vit. Cilësia e produktit Ecosoft është çertifikuar nga EAC, NSF dhe TÜV SÜD. Pavarësisht cilësisë së ofruar jemi në gjendje të mbajmë çmimet më të përballueshme dhe cilësinë më të shkëlqyer në treg.

Sjellim filtruesit e ujit si zgjidhje inovative e patentuar duke u fokusuar tek cilësia, e cila përkthehet në shëndet të mirë. Ne relaizojmë gjithçka në shtëpi duke nisur që nga teknologjia kimike, dizajni industrial dhe zgjidhja teknike IT.
Duke përdorur teknika planifikimi të automatizuara prodhimi dhe nëpërmjet qendrave më moderne të logjistikës në Ukrainë dhe Gjermani, ne jemi në gjendje të jemi të shpejtë dhe efikasë në shpërndarjen e filtrave tanë të ujit kudo në Evropë dhe në të gjithë botën.
Filter
View
Duke treguar 1 - 24 of 41 Artikuj
1,300 Lek 2,600 Lek
Shto në Shportë
Shiko
1,650 Lek 3,300 Lek
Shto në Shportë
Shiko
49,500 Lek
Shto në Shportë
Shiko
49,900 Lek 73,500 Lek
Shto në Shportë
Shiko
1,000 Lek
Select options
Shiko