Zhbllokues siperfaqeve te korroduara LOCTITE LB 8040, 400ml


Cmimi:
Sale priceLek 1,500

Përshkrimi i produktit

LOCTITE LB 8040
• Shokim termik, goditje me të
ftohtë (-40°C) çliron komponentët
e prekur nga ndryshku,
korrozioni dhe ngrënia nda
përdorimi.
• Depërton direkt në pjesën
e ndryshkut me anë të një
aksioni kapilar.
• Pjesët e çliruara mbeten të
lubrifikuara dhe të mbrojtura
nga korrozioni.

You may also like

Recently viewed