Veshje mbrojtese qeramike per saldimin LOCTITE SF 7900, 400ml


Cmimi:
Sale priceLek 4,350

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SF 7900
Mburojë qeramike.
• Parandalon ngjitjen
e spërkatjeve nga
saldimi.
• Siguron mbrojtje
afatgjatë për paisjet e
saldimit dhe siguron
proçes të besueshëm,
të pandërprerë.
• Ngjitje e shkëlqyeshme
me supërfaqet.
• Eliminon nevojën për
proçes pastrimi.

You may also like

Recently viewed