TRIMER PHILIPS NT5650/16
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TRIMER PHILIPS NT5650/16

Available:Në gjëndje
4,490 Lek
Image
Secure

TRIMER PHILIPS NT5650/16

 • Komoditet i plote per shkurtimin dhe formesimin e qimeve te hundes, vesheve dhe vetullave.
 • TRIMER PHILIPS NT5650/16 ofron nje prerje te lehte dhe te sigurt, me nje mbulese mbi tehet e projektuar per te siguruar qe ato kurre nuk do te jene ne kontakt me lekuren tuaj, nderkohe qe i drejton qimet tuaja ne menyre te sigurt drejt elementit preres.
 • Garda mbrojtese eshte projektuar per ta bere prerjen te rehatshme dhe te sigurt, mbron nga terheqja ose prerjet.
 • Thjesht zgjidhni prerjen e dëshiruar për rezultate të përsosura vetem me TRIMER PHILIPS NT5650/16.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Trimer

Kodi:

NT5650/16

Me korent ose bateri alkaline:

Me Bateri

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

-

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

-

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

JO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

-

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 0.2 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

-

Nr. i kreherave:

2
Furcë pastrimi:

-

Garancia:

2 vite

TRIMER PHILIPS NT5650/16

 • Komoditet i plote per shkurtimin dhe formesimin e qimeve te hundes, vesheve dhe vetullave.
 • TRIMER PHILIPS NT5650/16 ofron nje prerje te lehte dhe te sigurt, me nje mbulese mbi tehet e projektuar per te siguruar qe ato kurre nuk do te jene ne kontakt me lekuren tuaj, nderkohe qe i drejton qimet tuaja ne menyre te sigurt drejt elementit preres.
 • Garda mbrojtese eshte projektuar per ta bere prerjen te rehatshme dhe te sigurt, mbron nga terheqja ose prerjet.
 • Thjesht zgjidhni prerjen e dëshiruar për rezultate të përsosura vetem me TRIMER PHILIPS NT5650/16.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Trimer

Kodi:

NT5650/16

Me korent ose bateri alkaline:

Me Bateri

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

-

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

-

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

JO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

-

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 0.2 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

-

Nr. i kreherave:

2
Furcë pastrimi:

-

Garancia:

2 vite