Trajtues uji Ecosoft FU0817
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Trajtues uji Ecosoft FU0817

Available:Në gjëndje
125,000 Lek 164,200 Lek
Image
Secure

Trajtuesi i ujit Ecosoft është një pajisje moderne dhe kompakte për trajtimin e ujit për të gjithë shtëpinë, vilën apo apartamentin tuaj. 
Me volum rezine 8L i përshtatshëm për 4 persona dhe 2 tualete.
Ky sistem, ka dizajn modern dhe ka për qëllim zbutjen e ujit në hyrje të rrjetit (reduktimin e fortësisë së ujit, përmbajtjes së papastërtive si rëra, balta, klori, bakteret dhe algat). 

Përfitimet që vijnë nga Trajtuesi i Ujit Ecosoft:
• ujë të pastër në çdo rubinet të shtëpisë suaj,
• lëkurë të butë dhe flokë të shëndetshëm, 
• pajisjet sanitare dhe enët e kuzhinës do të shkëlqejnë, 
• gjendja dhe ngjyrat e rrobave do të ruhen më shumë,
• kursim i detergjentëve për larje dhe pastrim,
• kursim i energjisë elektrike (deri në 30%),
• jetëgjatësi më e madhe e pajisjeve elektroshtëpiake me elemente ngrohjeje që përdorin ujë (lavatriçe, pjatalarëse, bolier, çajnik, panel diellor etj.).

Trajtuesi i ujit Ecosoft është një pajisje moderne dhe kompakte për trajtimin e ujit për të gjithë shtëpinë, vilën apo apartamentin tuaj. 
Me volum rezine 8L i përshtatshëm për 4 persona dhe 2 tualete.
Ky sistem, ka dizajn modern dhe ka për qëllim zbutjen e ujit në hyrje të rrjetit (reduktimin e fortësisë së ujit, përmbajtjes së papastërtive si rëra, balta, klori, bakteret dhe algat). 

Përfitimet që vijnë nga Trajtuesi i Ujit Ecosoft:
• ujë të pastër në çdo rubinet të shtëpisë suaj,
• lëkurë të butë dhe flokë të shëndetshëm, 
• pajisjet sanitare dhe enët e kuzhinës do të shkëlqejnë, 
• gjendja dhe ngjyrat e rrobave do të ruhen më shumë,
• kursim i detergjentëve për larje dhe pastrim,
• kursim i energjisë elektrike (deri në 30%),
• jetëgjatësi më e madhe e pajisjeve elektroshtëpiake me elemente ngrohjeje që përdorin ujë (lavatriçe, pjatalarëse, bolier, çajnik, panel diellor etj.).