Trajtues Lagështire
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-19%
Trajtues Lagështire
Trajtues Lageshtire - Teoren
Trajtues Lageshtire - Teoren

Trajtues Lagështire

Available:Out of Stock
1,200 Lek 1,490 Lek
Secure

Çfarë është saktësisht Ceresit Aero 360?

Ceresit Aero 360 është një enë e vogël plastike me shfryrje ajri që lejon përthithjen e lagështirës. 

Brenda njësisë është një tabletë unike që thith lagështi të tepërt nga ajri dhe e depoziton atë si ujë në rezervuarin e poshtëm. Sa më shumë kontakt të ketë me lagështirën aq më shumë përthith. Lagështira e përthithur kthehet në kripëra aromatike. Ndihmon në parandalimin dhe mos krijimin e myqeve dhe aknave në ambient. 

Ndalon kondensimin dhe mykun në dhomat e thata. Largon erërat e pakëndshme në ambientin ku ajo është prezent. STOP Alergjive sezonale‼

Jeni të lodhur nga alergjitë sa here që stinët ndërrohen?! 

Me Aero 360' largoni lagështirën dhe aromat e pakëndshme nga ajri i dhomes suaj. Ky produkt magjik ndihmon në parandalimin dhe mos krijimin e myqeve dhe aknave në ambient. 

Thuaji "Stop" lagështirës me Aero 360, nga Teoren!

Pjesa aerodinamike 360 gradë e paisjes, bën përthithjen e lagështirës. Ajo vjen në dy gjysma për ta bërë atë të thjeshtë për t'u përdorur. Do të vëreni një pjesë të poshtme dhe të lartë në njësi. Gjysma e poshtme është rezervuari i ujit i cili përmban rreth 1 litër ujë. 

Është e lehtë të shihet niveli i ujit përmes rezervuarit të tejdukshëm. Kjo e bën të thjeshtë për të vendosur kur rezervuari duhet të zbrazet. Ju gjithashtu do të dini kur të zëvendësoni tabletat pasi ato të shpërbehen plotësisht. Gjysma e lartë e njësisë është ajo ku ajri hyn në Aero360. 

Ajri do të vërshojë rreth njësisë dhe do të udhëtojë nëpër tabletat. Këto tableta do të nxjerrin lagështi dhe aroma nga ajri juaj. Pastaj, lagështia bie në rezervuarin e ujit më poshtë. Kjo është ajo që e bën këtë një pajisje aerodinamike dhe krijon një ambient ekologjik.

Ku mund ta përdorni Aero 360?

Përdoreni Aero 360 në dhomat e gjumit, dhomat e ngrënies, në korridoret, në tualete dhe në fakt kudo në shtëpi. 

Është i vogël dhe pa zhurmë, nuk do të lërë asnjë shenjë në raft ose në dyshemenë e dritares ku është vendosur. (Aero 360 nuk është i përshtatshëm për përdorim në ambiente shumë të lagështa siç janë bodrumet ose garazhet, pasi nivelet e lagështisë mund të jenë shumë më të larta se sa dhomat normale të shtëpisë.) 

Sigurohuni që kudo që ta vendosni paisjen, ta mbani atë të paktën 10 cm larg mureve. Kjo mundëson që paisja të marrë qarkullimin e duhur të ajrit të cilin ajo kërkon. Vendosja e saj pranë një burimi të ngrohjes mund të ndikojë gjithashtu në performancën që do të ketë. 

Sa zgjat?

Ju mund të mendoni se Aero 360 do të përdoret vetëm për disa ditë megjithatë, ajo në fakt zgjat për një kohë më të gjatë përdorimi. 

Tableta me madhësi standarde në Aero 360 do të jetë efektive deri në 3 muaj në një dhomë prej 20 m². Ju do të shihni rënien e parë të ujit brenda 12 orëve të para dhe uji do të vazhdojë të mblidhet gjatë muajve të ardhshëm.

Nëse rezervuari i paisjes mbushet ose është pranë mbushjes, ju thjeshtë mund ta hapni dhe të zbrazni rezervuarin nga sasia e grumbulluar.

Duhet jeni të kujdesshëm me përmbajtjen e rezervuarit pasi uji do të ketë kimikate në të dhe kjo ndodh si pasojë e tabletit dhe kjo përzierje mund të njollosi ose dëmtojë mobiljet. 

Pse duhet ta përdorni Aero 360?

Aero 360 është i vogël dhe kompakt. Ai vazhdon të punojë ditë e natë dhe gjithashtu nuk ka nevojë për ndonjë energji ose bateri. 

Çdo tabletë do të zgjasë rreth tre muaj dhe varësisht nga niveli i lagështisë në shtëpinë tuaj mund të zgjasë dhe më shumë. Sapo tableta Aero është tretur plotësisht, ju mund të zbrazni ujin në mënyrë të sigurt dhe të pastroni njësinë plastike të mbetjeve të mbetura të tabletëve të gatshëm për t'u përdorur përsëri.

Me blerjen e paketës fillestare standarde e cila përfshin një paisje plus, një paketë rimbushjesh, ju do të keni gjithçka që ju nevojitet për të përdorur Aero 360 gjatë gjithë vitit. Ju mund të lini atë në një dhomë, ose natyrisht mund të lëvizni në një dhomë tjetër.

A është e lehtë për t'u përdorur Aero 360?

Po, është jashtëzakonisht e lehtë për t'u përdorur dhe vendosur. Për shkak se Aero 360 nuk ka nevojë për bateri ose energji elektrike, nuk krijon absolutisht asnjë zhurmë. Përveç kësaj, është një njësi relativisht e vogël në vetëm 24.2 x 11.9 x 18.9 cm.

Kjo e bën të lehtë për t'u përdorur pothuajse kudo.Tabletat vijnë në një pako të mbyllur për t'i mbajtur ato të freskëta. 

Është e rëndësishme të mos prekësh shumë tabletë me duar kur të vendosësh atë, pasi kjo mund të ndikojë në efektivitetin e nxjerrjes së lagështisë nga ajri.

A funksionon?

Aero 360 është jashtëzakonisht i suksesshëm në nxjerrjen e lagështisë nga ajri. 

Nëse keni një shtëpi tepër të lagur atëherë tableti do të shpërndahet më shpejt. Nëse keni një shtëpi normale që merr kondensim në dritare në mëngjes, atëherë Ceresit Aero 360 do të jetë më i përshtatshëm për ju. 

Duke përdorur këtë metodë të grumbullimit të lagështisë ju mund të mbledhni ujë nga dhoma të shumta. Nuk ka kontroll mbi shpejtësinë e përdorimit të tabletës, përveç udhëzimit maksimal prej tre  muajsh. 

I gjithë koncepti i Aero 360 është që tabletat të jenë përgjithësisht të disponueshme - kështu që pasi të keni nxjerrë lagështinë nga dhoma ju duhet ta hidhni tabletin. 

Aero 360 nuk është efikas për të zgjidhur problemet e lagështisë në bodrume, pasi niveli i lagështisë është shumë i lartë dhe i vazhdueshëm. Aero 360 është i përkryer për përdorim në banesë, apartamente dhe hoteleri. 

Aero 360 është gjithashtu i përsosur për njerëzit e moshuar ose dhe për njerëzit me aftësi të kufizuara. I krijuar për ta zbrazur atë shumë lehtësisht pa asnjë pikë problemi. 

Aero 360 është shumë i lehtë per tu mbajtur dhe për t'u lëvizur. Hapësira me madhësi maksimale që rekomandohet për Aero 360 është një dhomë prej 20 m²

Çfarë është saktësisht Ceresit Aero 360?

Ceresit Aero 360 është një enë e vogël plastike me shfryrje ajri që lejon përthithjen e lagështirës. 

Brenda njësisë është një tabletë unike që thith lagështi të tepërt nga ajri dhe e depoziton atë si ujë në rezervuarin e poshtëm. Sa më shumë kontakt të ketë me lagështirën aq më shumë përthith. Lagështira e përthithur kthehet në kripëra aromatike. Ndihmon në parandalimin dhe mos krijimin e myqeve dhe aknave në ambient. 

Ndalon kondensimin dhe mykun në dhomat e thata. Largon erërat e pakëndshme në ambientin ku ajo është prezent. STOP Alergjive sezonale‼

Jeni të lodhur nga alergjitë sa here që stinët ndërrohen?! 

Me Aero 360' largoni lagështirën dhe aromat e pakëndshme nga ajri i dhomes suaj. Ky produkt magjik ndihmon në parandalimin dhe mos krijimin e myqeve dhe aknave në ambient. 

Thuaji "Stop" lagështirës me Aero 360, nga Teoren!

Pjesa aerodinamike 360 gradë e paisjes, bën përthithjen e lagështirës. Ajo vjen në dy gjysma për ta bërë atë të thjeshtë për t'u përdorur. Do të vëreni një pjesë të poshtme dhe të lartë në njësi. Gjysma e poshtme është rezervuari i ujit i cili përmban rreth 1 litër ujë. 

Është e lehtë të shihet niveli i ujit përmes rezervuarit të tejdukshëm. Kjo e bën të thjeshtë për të vendosur kur rezervuari duhet të zbrazet. Ju gjithashtu do të dini kur të zëvendësoni tabletat pasi ato të shpërbehen plotësisht. Gjysma e lartë e njësisë është ajo ku ajri hyn në Aero360. 

Ajri do të vërshojë rreth njësisë dhe do të udhëtojë nëpër tabletat. Këto tableta do të nxjerrin lagështi dhe aroma nga ajri juaj. Pastaj, lagështia bie në rezervuarin e ujit më poshtë. Kjo është ajo që e bën këtë një pajisje aerodinamike dhe krijon një ambient ekologjik.

Ku mund ta përdorni Aero 360?

Përdoreni Aero 360 në dhomat e gjumit, dhomat e ngrënies, në korridoret, në tualete dhe në fakt kudo në shtëpi. 

Është i vogël dhe pa zhurmë, nuk do të lërë asnjë shenjë në raft ose në dyshemenë e dritares ku është vendosur. (Aero 360 nuk është i përshtatshëm për përdorim në ambiente shumë të lagështa siç janë bodrumet ose garazhet, pasi nivelet e lagështisë mund të jenë shumë më të larta se sa dhomat normale të shtëpisë.) 

Sigurohuni që kudo që ta vendosni paisjen, ta mbani atë të paktën 10 cm larg mureve. Kjo mundëson që paisja të marrë qarkullimin e duhur të ajrit të cilin ajo kërkon. Vendosja e saj pranë një burimi të ngrohjes mund të ndikojë gjithashtu në performancën që do të ketë. 

Sa zgjat?

Ju mund të mendoni se Aero 360 do të përdoret vetëm për disa ditë megjithatë, ajo në fakt zgjat për një kohë më të gjatë përdorimi. 

Tableta me madhësi standarde në Aero 360 do të jetë efektive deri në 3 muaj në një dhomë prej 20 m². Ju do të shihni rënien e parë të ujit brenda 12 orëve të para dhe uji do të vazhdojë të mblidhet gjatë muajve të ardhshëm.

Nëse rezervuari i paisjes mbushet ose është pranë mbushjes, ju thjeshtë mund ta hapni dhe të zbrazni rezervuarin nga sasia e grumbulluar.

Duhet jeni të kujdesshëm me përmbajtjen e rezervuarit pasi uji do të ketë kimikate në të dhe kjo ndodh si pasojë e tabletit dhe kjo përzierje mund të njollosi ose dëmtojë mobiljet. 

Pse duhet ta përdorni Aero 360?

Aero 360 është i vogël dhe kompakt. Ai vazhdon të punojë ditë e natë dhe gjithashtu nuk ka nevojë për ndonjë energji ose bateri. 

Çdo tabletë do të zgjasë rreth tre muaj dhe varësisht nga niveli i lagështisë në shtëpinë tuaj mund të zgjasë dhe më shumë. Sapo tableta Aero është tretur plotësisht, ju mund të zbrazni ujin në mënyrë të sigurt dhe të pastroni njësinë plastike të mbetjeve të mbetura të tabletëve të gatshëm për t'u përdorur përsëri.

Me blerjen e paketës fillestare standarde e cila përfshin një paisje plus, një paketë rimbushjesh, ju do të keni gjithçka që ju nevojitet për të përdorur Aero 360 gjatë gjithë vitit. Ju mund të lini atë në një dhomë, ose natyrisht mund të lëvizni në një dhomë tjetër.

A është e lehtë për t'u përdorur Aero 360?

Po, është jashtëzakonisht e lehtë për t'u përdorur dhe vendosur. Për shkak se Aero 360 nuk ka nevojë për bateri ose energji elektrike, nuk krijon absolutisht asnjë zhurmë. Përveç kësaj, është një njësi relativisht e vogël në vetëm 24.2 x 11.9 x 18.9 cm.

Kjo e bën të lehtë për t'u përdorur pothuajse kudo.Tabletat vijnë në një pako të mbyllur për t'i mbajtur ato të freskëta. 

Është e rëndësishme të mos prekësh shumë tabletë me duar kur të vendosësh atë, pasi kjo mund të ndikojë në efektivitetin e nxjerrjes së lagështisë nga ajri.

A funksionon?

Aero 360 është jashtëzakonisht i suksesshëm në nxjerrjen e lagështisë nga ajri. 

Nëse keni një shtëpi tepër të lagur atëherë tableti do të shpërndahet më shpejt. Nëse keni një shtëpi normale që merr kondensim në dritare në mëngjes, atëherë Ceresit Aero 360 do të jetë më i përshtatshëm për ju. 

Duke përdorur këtë metodë të grumbullimit të lagështisë ju mund të mbledhni ujë nga dhoma të shumta. Nuk ka kontroll mbi shpejtësinë e përdorimit të tabletës, përveç udhëzimit maksimal prej tre  muajsh. 

I gjithë koncepti i Aero 360 është që tabletat të jenë përgjithësisht të disponueshme - kështu që pasi të keni nxjerrë lagështinë nga dhoma ju duhet ta hidhni tabletin. 

Aero 360 nuk është efikas për të zgjidhur problemet e lagështisë në bodrume, pasi niveli i lagështisë është shumë i lartë dhe i vazhdueshëm. Aero 360 është i përkryer për përdorim në banesë, apartamente dhe hoteleri. 

Aero 360 është gjithashtu i përsosur për njerëzit e moshuar ose dhe për njerëzit me aftësi të kufizuara. I krijuar për ta zbrazur atë shumë lehtësisht pa asnjë pikë problemi. 

Aero 360 është shumë i lehtë per tu mbajtur dhe për t'u lëvizur. Hapësira me madhësi maksimale që rekomandohet për Aero 360 është një dhomë prej 20 m²