Trajtues ajri , lageshtues DXHU03
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Trajtues ajri , lageshtues DXHU03

Available:Në gjëndje
12,000 Lek
Image
Secure

Trajtues ajri , lageshtues DXHU03

 • A ju shkakton ajri i thatë në shtëpinë tuaj dhimbje sysh, dhimbje koke, lodhje apo përgjumje? 
 • Kjo ndodh si pasojë e humbjes së niveleve të lagëshirës që i nevojiten trupit tonë për të funksionuar normalisht. Me ardhjen e vjeshtës dhe më pas të dimrit klima e frohtë sjell nevojën për të ngrohtën. Ngrohja e shtëpisë sjell gjithashtu dhe tharjen e ajrit brënda. 
 • Tashmë ne e kemi gjetur një zgjidhje për ju. 
 • Trajtues ajri , lageshtues DXHU03 ju ndihmon të rivendosni lagështinë në nivelin e duhur. Përjetoni komoditetin që ju ofron ajri i shëndetshëm, edhe kur ngrohjen e keni të ndezur.


Markë

Duux

Funksioni

Lagështues

Numri i produktit

DXHU03

Ngjyrë

E bardhe

Telekomandë

JO

Operacioni

Butonat

Ekrani

PO

Miqësore për fëmijët

PO

Timer

JO

Fikja automatike

PO

Modaliteti i natës

JO

Rrota

JO

Doreza

JO

Ndezja e çelësit të çaktivizimit

PO

Smart

JO

Ndriçimi

PO

Të përfshira

Filtër kundër kalciumit, manual

Hapësirë ​​efektive

30 m²

Konsumi

14 - 20 W

Lloji i furnizimit me energji elektrike      

220 - 240 volt

Niveli i zërit

36dB - 36dB

 

Specifikimet e lagështuesit

Koha e funksionimit

10 orë

Teknika

Tejzanor

Prodhimi maksimal

250 ml

Koha maksimale e funksionimit

10u

Filtro

JO

Jonizator

-

I përshtatshëm për aromaterapi

PO

Përmbajtja depozita e ujit

2,5 litra

Rezervuari i lëvizshëm i ujit

PO

Treguesi i nivelit të ujit

PO

Filtri hepa

JO

Shpërndarja e parfumeve

PO

Garancia

 24 muaj


Permasat

Gjerësia  29.00 cm
Thellësia 19.30 cm
Lartësia  31.20 cm

Trajtues ajri , lageshtues DXHU03

 • A ju shkakton ajri i thatë në shtëpinë tuaj dhimbje sysh, dhimbje koke, lodhje apo përgjumje? 
 • Kjo ndodh si pasojë e humbjes së niveleve të lagëshirës që i nevojiten trupit tonë për të funksionuar normalisht. Me ardhjen e vjeshtës dhe më pas të dimrit klima e frohtë sjell nevojën për të ngrohtën. Ngrohja e shtëpisë sjell gjithashtu dhe tharjen e ajrit brënda. 
 • Tashmë ne e kemi gjetur një zgjidhje për ju. 
 • Trajtues ajri , lageshtues DXHU03 ju ndihmon të rivendosni lagështinë në nivelin e duhur. Përjetoni komoditetin që ju ofron ajri i shëndetshëm, edhe kur ngrohjen e keni të ndezur.


Markë

Duux

Funksioni

Lagështues

Numri i produktit

DXHU03

Ngjyrë

E bardhe

Telekomandë

JO

Operacioni

Butonat

Ekrani

PO

Miqësore për fëmijët

PO

Timer

JO

Fikja automatike

PO

Modaliteti i natës

JO

Rrota

JO

Doreza

JO

Ndezja e çelësit të çaktivizimit

PO

Smart

JO

Ndriçimi

PO

Të përfshira

Filtër kundër kalciumit, manual

Hapësirë ​​efektive

30 m²

Konsumi

14 - 20 W

Lloji i furnizimit me energji elektrike      

220 - 240 volt

Niveli i zërit

36dB - 36dB

 

Specifikimet e lagështuesit

Koha e funksionimit

10 orë

Teknika

Tejzanor

Prodhimi maksimal

250 ml

Koha maksimale e funksionimit

10u

Filtro

JO

Jonizator

-

I përshtatshëm për aromaterapi

PO

Përmbajtja depozita e ujit

2,5 litra

Rezervuari i lëvizshëm i ujit

PO

Treguesi i nivelit të ujit

PO

Filtri hepa

JO

Shpërndarja e parfumeve

PO

Garancia

 24 muaj


Permasat

Gjerësia  29.00 cm
Thellësia 19.30 cm
Lartësia  31.20 cm