Toster me tre ngjyra 0155

KURSE Lek 1,110

Ngjyre: Pane
Cmimi:
Sale priceLek 5,190 Regular priceLek 6,300

Përshkrimi i produktit

Tost i cilësisë së mirë me 2 feta pa pincë për të thekur feta të thjeshta ose sanduiçe të mbushura, me nxjerrje automatike dhe tabaka të heqshme të thërrimeve, 6 nivele të skuqjes, anët e ftohta të prekjes dhe funksionin e shkrirjes, ngrohjes dhe gatimit.

You may also like

Recently viewed