TIGAN TEFAL UNLIMITED G2550672
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TIGAN TEFAL UNLIMITED G2550672

Available:Në gjëndje
5,990 Lek
Image
Secure
TIGAN TEFAL UNLIMITED G2550672
 • Tigan i markës Tefal, modeli Ulimited G2550672.
 • Me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Mund të përdoret ne sobat me gaz, elektrike, qeramike, halogjene dhe me induksion.

Informacione Teknike 

Marka:

TEFAL

Tipi:

Tigan

Kodi:

G2550672

Materiali:

Alumin

Burimi i ngrohjes:

gaz, energji elektrike, qeramike

Tregues i temperatures:

PO

Shtrese jo ngjitese:

PO

I lehte ne pastrim:

PO

Garancia Normale:

 -

 

Permasat

Diametri: 28 cm

TIGAN TEFAL UNLIMITED G2550672
 • Tigan i markës Tefal, modeli Ulimited G2550672.
 • Me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Mund të përdoret ne sobat me gaz, elektrike, qeramike, halogjene dhe me induksion.

Informacione Teknike 

Marka:

TEFAL

Tipi:

Tigan

Kodi:

G2550672

Materiali:

Alumin

Burimi i ngrohjes:

gaz, energji elektrike, qeramike

Tregues i temperatures:

PO

Shtrese jo ngjitese:

PO

I lehte ne pastrim:

PO

Garancia Normale:

 -

 

Permasat

Diametri: 28 cm