TIGAN TEFAL DAILY CHEF G2730672
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TIGAN TEFAL DAILY CHEF G2730672

Available:Në gjëndje
4,590 Lek
Image
Secure
TIGAN TEFAL DAILY CHEF G2730672
 • TIGAN TEFAL DAILY CHEF G2730672  me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Mund të përdoret në sobat me gaz, elektrike, qeramike, halogjene dhe induksion, në furrë deri në 175 ° C .

Informacione Teknike 

Marka:

TEFAL

Kodi

G2730672

Tipi:

Tigan

Veshje jo ngjitese:

PO

Me kapak:

JO

Doreze e levisshme:

JO

Lahet ne lavastovilje:

JO

Garancia Normale:

 -

 

Permasat

Diametri: 28 cm

TIGAN TEFAL DAILY CHEF G2730672
 • TIGAN TEFAL DAILY CHEF G2730672  me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Mund të përdoret në sobat me gaz, elektrike, qeramike, halogjene dhe induksion, në furrë deri në 175 ° C .

Informacione Teknike 

Marka:

TEFAL

Kodi

G2730672

Tipi:

Tigan

Veshje jo ngjitese:

PO

Me kapak:

JO

Doreze e levisshme:

JO

Lahet ne lavastovilje:

JO

Garancia Normale:

 -

 

Permasat

Diametri: 28 cm