TIGAN I THELLE HOME STYLE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TIGAN I THELLE HOME STYLE

Available:Në gjëndje
3,690 Lek
Image
Secure
TIGAN I THELLE HOME STYLE
 • Tigan i thellë me kapak.
 • TIGAN I THELLE HOME STYLE , me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Kapaku është qelqi me valvul avulli, që mundëson nxjerrjen e avujve jashtë dhe uljen e presionit gjatë procesit të gatimit duke ju dhënë në fund cilësinë maksimale të ushqimit.
 • TIGAN I THELLE HOME STYLE mund të përdoret në sobat me gaz, elektrike, qeramike.

Informacione Teknike 

Marka:

HOME STYLE

Tipi:

Tigan

Me kapak:

PO

Doreze e levisshme:

-

LID:

PO

Garancia Normale:

 12 Muaj

 

Permasat

Diametri: 28 cm

TIGAN I THELLE HOME STYLE
 • Tigan i thellë me kapak.
 • TIGAN I THELLE HOME STYLE , me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Kapaku është qelqi me valvul avulli, që mundëson nxjerrjen e avujve jashtë dhe uljen e presionit gjatë procesit të gatimit duke ju dhënë në fund cilësinë maksimale të ushqimit.
 • TIGAN I THELLE HOME STYLE mund të përdoret në sobat me gaz, elektrike, qeramike.

Informacione Teknike 

Marka:

HOME STYLE

Tipi:

Tigan

Me kapak:

PO

Doreze e levisshme:

-

LID:

PO

Garancia Normale:

 12 Muaj

 

Permasat

Diametri: 28 cm