TIGAN HOME STYLE INDUCTION 28
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TIGAN HOME STYLE INDUCTION 28

Available:Në gjëndje
2,390 Lek
Image
Secure
TIGAN HOME STYLE INDUCTION 28
 • Me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, përfshirë edhe ato me induksion.

Informacione Teknike 

Marka:

HOME STYLE

Tipi:

Tigan

Shtresa jo ngjitese:

PO

Me kapak:

JO

Doreze e levisshme:

JO

LID:

JO

Garancia Normale:

-

 

Permasat

Diametri: 28 cm
TIGAN HOME STYLE INDUCTION 28
 • Me një shtresë jo ngjitëse e cila garanton gatim të mirë të ushqimeve dhe lehtësi në pastrim.
 • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, përfshirë edhe ato me induksion.

Informacione Teknike 

Marka:

HOME STYLE

Tipi:

Tigan

Shtresa jo ngjitese:

PO

Me kapak:

JO

Doreze e levisshme:

JO

LID:

JO

Garancia Normale:

-

 

Permasat

Diametri: 28 cm