THARËSE SAMSUNG DV70TA000TE/LE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

THARËSE SAMSUNG DV70TA000TE/LE

Available:Në gjëndje
73,990 Lek
Image
Secure
THARËSE SAMSUNG DV70TA000TE/LE
 • EFIKASITETI I ENERGJISË A+++:  Kurseni para dhe mbroni mjedisin duke përdorur më pak energji elektrike*. Teknologjia e pompës së nxehtësisë ofron një mënyrë me efikasitet në energji, efikasitet në kosto dhe delikate në tharjen e rrobave. Është me vlerësim A+++ në energji sepse përdor "agjent ftohës" në vend të energjisë elektrike për të ngrohur ajrin dhe riciklon ajrin e ngrohtë për të shmangur harxhimin e energjisë.
 • DERË QË I NDËRROHET ANA E HAPJES: Zgjidhni drejtimin nga i cili hapet dera që i ndërrohet ana e hapjes* për t'iu përshtatur strukturës së shtëpisë suaj. Thjesht ndryshoni në cilën anë hapet për t'iu përshtatur vendit, gjërave që janë rrotull dhe mënyrës si i bëni gjërat. Gjithashtu nënkupton se edhe muret nuk do t'ju pengojnë! Është aq transparent*, sa mund të kontrolloni se çfarë ka brenda me një shikim.
 • RROBA PA RRUDHA: Mbajini rrobat të thara pa rrudha pa i hekurosur. Thjesht zgjidhni Wrinkle Prevent dhe, pasi të përfundojë cikli i tharjes, ajo e rrotullon me ndërprerje kazanin pa ngrohtësi për deri në 180 minuta. Kjo nuk i lejon rrobat që të qëndrojnë në një vend për shumë kohë ndërkohë që janë të ngrohta, prandaj në rroba nuk formohen rrudha.
 • THARJE NË MËNYRË INTELIGJENTE: Optimizoni performancën tuaj në tharje pa u lodhur! OptimalDry përdor 3 sensorë për të arritur rezultatet më të mira. Ai monitoron lagështirën dhe rregullon kohën e tharjes, prandaj rrobat janë gati shpejt dhe duke përdorur energji minimale. Gjithashtu pengon që rrobat të dëmtohen dhe ju kujton të pastroni shkëmbyesin e nxehtësisë.
 • FILTRI 2 NË 1: Mirëmbajeni tharësen tuaj më lehtë dhe optimizoni performancën në tharje dhe sigurinë. Një filtër inovativ 2 në 1 ka një filtër rrjetë me dy shtresa. Prandaj, nuk ka nevojë për filtër shkëmbyesi nxehtësie, duke e bërë mirëmbajtjen më të lehtë. Dy alarme ju kujtojnë gjithashtu kur filtri dhe shkëmbyesi i nxehtësisë kanë nevojë për pastrim.
 • NGARKESA TË VOGLA PËR THARJE TË SHPEJTË: Thani me shpejtësi çdo rrobë që ju nevojitet, si p.sh. këmishë pune apo bluzë shkolle. Cikli Quick Dry 35' e than një ngarkesë të vogël 1 kg me rroba dhe e bën gati për t'u veshur për 35 minuta*. Duke përdorur nxehtësi të lartë mund të thajë në mënyrë të sigurt disa artikuj, prandaj ju duhet të prisni shumë më pak - thjesht thani rrobat që ju duhen, kur t'ju duhen.

Informacione Teknike

Marka

SAMSUNG

Kodi 

DV70TA000TE/LE

Paneli i kontrollit

Elektronik

Lloji 

Tharese

Mënyra e tharrjes së rrobave

Me kondesim

Kapaciteti i tharrjes

7 kg

Ndërrim i hapjes së derës

PO

Klasa e energjisë

A +++

Nr i funksioneve

10

Niveli i zhurmës në (dBa)

65

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

60 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm


THARËSE SAMSUNG DV70TA000TE/LE
 • EFIKASITETI I ENERGJISË A+++:  Kurseni para dhe mbroni mjedisin duke përdorur më pak energji elektrike*. Teknologjia e pompës së nxehtësisë ofron një mënyrë me efikasitet në energji, efikasitet në kosto dhe delikate në tharjen e rrobave. Është me vlerësim A+++ në energji sepse përdor "agjent ftohës" në vend të energjisë elektrike për të ngrohur ajrin dhe riciklon ajrin e ngrohtë për të shmangur harxhimin e energjisë.
 • DERË QË I NDËRROHET ANA E HAPJES: Zgjidhni drejtimin nga i cili hapet dera që i ndërrohet ana e hapjes* për t'iu përshtatur strukturës së shtëpisë suaj. Thjesht ndryshoni në cilën anë hapet për t'iu përshtatur vendit, gjërave që janë rrotull dhe mënyrës si i bëni gjërat. Gjithashtu nënkupton se edhe muret nuk do t'ju pengojnë! Është aq transparent*, sa mund të kontrolloni se çfarë ka brenda me një shikim.
 • RROBA PA RRUDHA: Mbajini rrobat të thara pa rrudha pa i hekurosur. Thjesht zgjidhni Wrinkle Prevent dhe, pasi të përfundojë cikli i tharjes, ajo e rrotullon me ndërprerje kazanin pa ngrohtësi për deri në 180 minuta. Kjo nuk i lejon rrobat që të qëndrojnë në një vend për shumë kohë ndërkohë që janë të ngrohta, prandaj në rroba nuk formohen rrudha.
 • THARJE NË MËNYRË INTELIGJENTE: Optimizoni performancën tuaj në tharje pa u lodhur! OptimalDry përdor 3 sensorë për të arritur rezultatet më të mira. Ai monitoron lagështirën dhe rregullon kohën e tharjes, prandaj rrobat janë gati shpejt dhe duke përdorur energji minimale. Gjithashtu pengon që rrobat të dëmtohen dhe ju kujton të pastroni shkëmbyesin e nxehtësisë.
 • FILTRI 2 NË 1: Mirëmbajeni tharësen tuaj më lehtë dhe optimizoni performancën në tharje dhe sigurinë. Një filtër inovativ 2 në 1 ka një filtër rrjetë me dy shtresa. Prandaj, nuk ka nevojë për filtër shkëmbyesi nxehtësie, duke e bërë mirëmbajtjen më të lehtë. Dy alarme ju kujtojnë gjithashtu kur filtri dhe shkëmbyesi i nxehtësisë kanë nevojë për pastrim.
 • NGARKESA TË VOGLA PËR THARJE TË SHPEJTË: Thani me shpejtësi çdo rrobë që ju nevojitet, si p.sh. këmishë pune apo bluzë shkolle. Cikli Quick Dry 35' e than një ngarkesë të vogël 1 kg me rroba dhe e bën gati për t'u veshur për 35 minuta*. Duke përdorur nxehtësi të lartë mund të thajë në mënyrë të sigurt disa artikuj, prandaj ju duhet të prisni shumë më pak - thjesht thani rrobat që ju duhen, kur t'ju duhen.

Informacione Teknike

Marka

SAMSUNG

Kodi 

DV70TA000TE/LE

Paneli i kontrollit

Elektronik

Lloji 

Tharese

Mënyra e tharrjes së rrobave

Me kondesim

Kapaciteti i tharrjes

7 kg

Ndërrim i hapjes së derës

PO

Klasa e energjisë

A +++

Nr i funksioneve

10

Niveli i zhurmës në (dBa)

65

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

60 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm