THARESE RROBASH BEKO DS8312PX
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

THARESE RROBASH BEKO DS8312PX

Available:Në gjëndje
59,990 Lek
Image
Secure

THARESE RROBASH BEKO DS8312PX

Tharëse me Tekonologjinë Heat Pump, 8 kg, Klasi i Energjisë A+

 • EcoGentle: Tharje perfekte, pa zbehur ngjyrat.
 • Tharja standarde e kondensatorit funksionon së bashku me një sistem të kondicionimit të ajrit për të trajtuar rrobat më butë dhe për ta bërë tharësen më efikase në energji.
 • Teknologji inovative e tharjes që ruan ngjyrën e rrobave.
 • Hygiene + : Rezultate maksimale higjienike në çdo temperaturë.
 • Pompe nxehtesie shumë efiçente në energji me etiketë energjie A +
 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Gentle Care: Mbrojtje për materialet delikate dhe ato waterproof.

Informacione Teknike

Marka

BEKO

Kodi 

DS8312PX

Paneli i kontrollit

Digital/ Elektronik

Lloji 

Tharese

Lloji i derës

Hapje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

-

Teknologji larje

Eco Bubble

Teknologji me avull

-

Klasa e energjisë

A+

Performanca në tharje

A

Performanca në larje

A

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

-

Numri i xhirove të centrifugimit

-

Kapaciteti tharës

8 kg

Kapaciteti Larës

-

Numri i programeve të larjes:

-

Numri i programeve të tharjes

15

Nr i funksioneve

1- funksioni thatesise

Mënyra e tharjes së rrobave

AquaWave me kondesim

Niveli i zhurmës në (dBa)

65db

Mbrojtje nga femijet

Po

Lokacioni i rezervuarit te ujit

Larte

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ dere e bardhe

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

57 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm

 

THARESE RROBASH BEKO DS8312PX

Tharëse me Tekonologjinë Heat Pump, 8 kg, Klasi i Energjisë A+

 • EcoGentle: Tharje perfekte, pa zbehur ngjyrat.
 • Tharja standarde e kondensatorit funksionon së bashku me një sistem të kondicionimit të ajrit për të trajtuar rrobat më butë dhe për ta bërë tharësen më efikase në energji.
 • Teknologji inovative e tharjes që ruan ngjyrën e rrobave.
 • Hygiene + : Rezultate maksimale higjienike në çdo temperaturë.
 • Pompe nxehtesie shumë efiçente në energji me etiketë energjie A +
 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Gentle Care: Mbrojtje për materialet delikate dhe ato waterproof.

Informacione Teknike

Marka

BEKO

Kodi 

DS8312PX

Paneli i kontrollit

Digital/ Elektronik

Lloji 

Tharese

Lloji i derës

Hapje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

-

Teknologji larje

Eco Bubble

Teknologji me avull

-

Klasa e energjisë

A+

Performanca në tharje

A

Performanca në larje

A

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

-

Numri i xhirove të centrifugimit

-

Kapaciteti tharës

8 kg

Kapaciteti Larës

-

Numri i programeve të larjes:

-

Numri i programeve të tharjes

15

Nr i funksioneve

1- funksioni thatesise

Mënyra e tharjes së rrobave

AquaWave me kondesim

Niveli i zhurmës në (dBa)

65db

Mbrojtje nga femijet

Po

Lokacioni i rezervuarit te ujit

Larte

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ dere e bardhe

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

57 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm