Tharese rrobash Beko DS8312PX
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Tharese rrobash Beko DS8312PX

Available:Në gjëndje
59,990 Lek
Image
Secure

Tharëse me Tekonologjinë Heat Pump, 8 kg, Klasi i Energjisë A+

 • EcoGentle: Tharje perfekte, pa zbehur ngjyrat.
 • Tharja standarde e kondensatorit funksionon së bashku me një sistem të kondicionimit të ajrit për të trajtuar rrobat më butë dhe për ta bërë tharësen më efikase në energji.
 • Teknologji inovative e tharjes që ruan ngjyrën e rrobave.
 • Hygiene + : Rezultate maksimale higjienike në çdo temperaturë.
 • Pompe nxehtesie shumë efiçente në energji me etiketë energjie A +
 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Gentle Care: Mbrojtje për materialet delikate dhe ato waterproof.
MARKA: BEKO
Gjeresia: 60
Lartesia: 85
Thellesia: 57

Kapaciteti thares: 8 Kg
Numri i programeve te tharjes: 15
Kategoria: THARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara

Paneli i kontrollit: Elektronik/Dixhital
Lloji i centrifuges: NORMALE


Klasa e energjise: A+
Performanca ne tharje: A

 

Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM


Niveli i zhurmes ne (dBa): 65
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E bardhe
Permasat neto(cm): 59.7 x 84.6 x 56.8 cm

Tharëse me Tekonologjinë Heat Pump, 8 kg, Klasi i Energjisë A+

 • EcoGentle: Tharje perfekte, pa zbehur ngjyrat.
 • Tharja standarde e kondensatorit funksionon së bashku me një sistem të kondicionimit të ajrit për të trajtuar rrobat më butë dhe për ta bërë tharësen më efikase në energji.
 • Teknologji inovative e tharjes që ruan ngjyrën e rrobave.
 • Hygiene + : Rezultate maksimale higjienike në çdo temperaturë.
 • Pompe nxehtesie shumë efiçente në energji me etiketë energjie A +
 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Gentle Care: Mbrojtje për materialet delikate dhe ato waterproof.
MARKA: BEKO
Gjeresia: 60
Lartesia: 85
Thellesia: 57

Kapaciteti thares: 8 Kg
Numri i programeve te tharjes: 15
Kategoria: THARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara

Paneli i kontrollit: Elektronik/Dixhital
Lloji i centrifuges: NORMALE


Klasa e energjise: A+
Performanca ne tharje: A

 

Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM


Niveli i zhurmes ne (dBa): 65
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E bardhe
Permasat neto(cm): 59.7 x 84.6 x 56.8 cm