THARESE RROBASH BEKO DF 7111 PAW
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

THARESE RROBASH BEKO DF 7111 PAW

Available:Në gjëndje
40,990 Lek
Image
Secure

Tharëse me Tekonologji Kondensimi, 7 kg, Klasi i Energjisë B

 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mirë.
 • 15 programe tharje.
 • Shtyrje e fillimit të ciklit në 3 nivele.
 • Alarm në fund të ciklit.
 • Sensorë Inteligjentë: Jetegjatësi më e madhe e pajisjes.
 • MARKA: BEKO
 • Gjeresia: 60 Lartesia: 85
 • Thellesia: 57
 • Numri i xhirove te centrifugimit: JO
 • Kapaciteti thares: 7 Kg
 • Kapaciteti Lares: JO
 • Numri i programeve te larjes: 15
 • Numri i programeve te tharjes: 15
 • Kategoria: THARESE
 • Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
 • Klasa e energjise: B
 • Performanca ne tharje: B
 • Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM
 • Niveli i zhurmes ne (dBa): 65
 • Ngjyra: E bardhe
 • Ngjyra e deres: E bardhe
 • Permasat neto(cm): 60 x 85 x 57
 • GARANCIA NORMALE: 60

Tharëse me Tekonologji Kondensimi, 7 kg, Klasi i Energjisë B

 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mirë.
 • 15 programe tharje.
 • Shtyrje e fillimit të ciklit në 3 nivele.
 • Alarm në fund të ciklit.
 • Sensorë Inteligjentë: Jetegjatësi më e madhe e pajisjes.
 • MARKA: BEKO
 • Gjeresia: 60 Lartesia: 85
 • Thellesia: 57
 • Numri i xhirove te centrifugimit: JO
 • Kapaciteti thares: 7 Kg
 • Kapaciteti Lares: JO
 • Numri i programeve te larjes: 15
 • Numri i programeve te tharjes: 15
 • Kategoria: THARESE
 • Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
 • Klasa e energjise: B
 • Performanca ne tharje: B
 • Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM
 • Niveli i zhurmes ne (dBa): 65
 • Ngjyra: E bardhe
 • Ngjyra e deres: E bardhe
 • Permasat neto(cm): 60 x 85 x 57
 • GARANCIA NORMALE: 60