Tharese flokesh Philips HPS920/00
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Tharese flokesh Philips HPS920/00

Available:Në gjëndje
14,690 Lek
Image
Secure
Perqendrues ajri: PO
Difuzor: JO
Funksion ionik: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 2 / 2
Buton per ajer te ftohte: PO


MARKA: PHILIPS
FUQIA: 2300 W
GARANCIA NORMALE: 24
Perqendrues ajri: PO
Difuzor: JO
Funksion ionik: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 2 / 2
Buton per ajer te ftohte: PO


MARKA: PHILIPS
FUQIA: 2300 W
GARANCIA NORMALE: 24