Tharese Bosch WTM85251BY
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Tharese Bosch WTM85251BY

Available:Në gjëndje
94,990 Lek
Image
Secure

Tharese me Tekonologji Heat Pump, 8 kg, Klasi i Energjis% A++

 • Pastrimi automatik i kondensatorit garanton nje performance te larte te tharjes me konsum te ulet te Energjis% te A ++
 • AutoDry: thani butesisht rrobat tuaja ne shkallen e deshiruar te thatesise.
 • Automatikisht e di se kur rrobat tuaja jane thare ne menyre te persosur
 • Dizajni AntiVIbration: jashtezakonisht i qendrueshem dhe i qete fale mbrojtjes se veçante nga dridhjet.
 • Tharese klimatike me ftohesin miqesor ndaj mjedisit
 • Ekran LED me kontroll te lehte te prekjes dhe shume funksione shtese, te tilla si vonesa e ndezjes dhe shfaqja e kohes se mbetur.
GARANCIA NORMALE: 24
Ean Code: 4242005138470
MARKA: BOSCH
Gjeresia: 60
Lartesia: 84
Thellesia: 60


Kapaciteti thares: 8 Kg
Numri i programeve te tharjes: 15
Kategoria: THARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara
Nderrim i hapjes se deres:
Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
Klasa e energjise: A++
Performanca ne tharje: B


Permasat e deres: Standarte


Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM


Niveli i zhurmes ne (dBa): 65
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E bardhe / zeze
Permasat neto(cm): 59.8 x 84.2 x 59.9
Lloji: THARESE

Tharese me Tekonologji Heat Pump, 8 kg, Klasi i Energjis% A++

 • Pastrimi automatik i kondensatorit garanton nje performance te larte te tharjes me konsum te ulet te Energjis% te A ++
 • AutoDry: thani butesisht rrobat tuaja ne shkallen e deshiruar te thatesise.
 • Automatikisht e di se kur rrobat tuaja jane thare ne menyre te persosur
 • Dizajni AntiVIbration: jashtezakonisht i qendrueshem dhe i qete fale mbrojtjes se veçante nga dridhjet.
 • Tharese klimatike me ftohesin miqesor ndaj mjedisit
 • Ekran LED me kontroll te lehte te prekjes dhe shume funksione shtese, te tilla si vonesa e ndezjes dhe shfaqja e kohes se mbetur.
GARANCIA NORMALE: 24
Ean Code: 4242005138470
MARKA: BOSCH
Gjeresia: 60
Lartesia: 84
Thellesia: 60


Kapaciteti thares: 8 Kg
Numri i programeve te tharjes: 15
Kategoria: THARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara
Nderrim i hapjes se deres:
Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
Klasa e energjise: A++
Performanca ne tharje: B


Permasat e deres: Standarte


Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM


Niveli i zhurmes ne (dBa): 65
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E bardhe / zeze
Permasat neto(cm): 59.8 x 84.2 x 59.9
Lloji: THARESE