TEROSON MS 939 WH, 570ml Izolues Industrial / Ngjitës polimer me silan të modifikuar
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TEROSON MS 939 WH, 570ml Izolues Industrial / Ngjitës polimer me silan të modifikuar

Available:Në gjëndje
2,100 Lek
Image
Secure
TEROSON MS 939
• mirë pa përdorimin e
promotorëve (primers).
• Rezistencë shumë e
mirë ndaj rrezeve UV
dhe kushteve atmosferike.
• Shkallë e gjerë
aplikimi.
TEROSON MS 939
• mirë pa përdorimin e
promotorëve (primers).
• Rezistencë shumë e
mirë ndaj rrezeve UV
dhe kushteve atmosferike.
• Shkallë e gjerë
aplikimi.