TENXHERE TEFAL SIMPLY CLEAN
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TENXHERE TEFAL SIMPLY CLEAN

Available:Në gjëndje
5,190 Lek
Image
Secure
TENXHERE TEFAL SIMPLY CLEAN
 • Tenxherja Tefal Simply Clean ofron rezultate perfekte pa mundim. Ka një shtresë jo ngjitëse brenda dhe jashtë, e cila së bashku me mbrojtjen në dorezë ofron pastrim të lehtë çdo herë.
 • Mbulesa e titanit: Ka një shtresë jongjitëse shumë rezistente ndaj gërvishtjeve falë strukturës së saj të përforcuar me titan.
 • THERMO-SIGNAL™:  Merr ngjyrë të kuqe intensive kur tenxherja arrin temperaturën ideale për gatim. Garanton: teksturën më të mirë, ngjyrën më të mirë, aromën më të mirë për menutë e shijshme çdo ditë.
 • Difuzioni i bazës: Kjo siguron shpërndarje optimale të nxehtësisë në të gjithë sipërfaqen e tenxhere për rezultate perfekte çdo herë.
 •  Mund të përdoret në sobat me gaz, elektrike, qeramike dhe halogjene.

Informacionet teknike

Marka:

TEFAL

Kodi:

B5674653

Kategoria:

Multicooker

Diametri:

24 cm

Kapaciteti: 4-5 Litra
Burimi i nxehtesise: Gaz, elektrike, qeramike, halogjene
Funksion LID: PO
Materiali: Alimin
Materiali i depozites: Jo ngjites

Lahet lehte ne lavastovilje:

PO

THERMO-SIGNAL™:

PO

Mbulese titani:

PO

Garancia

12 muaj

TENXHERE TEFAL SIMPLY CLEAN
 • Tenxherja Tefal Simply Clean ofron rezultate perfekte pa mundim. Ka një shtresë jo ngjitëse brenda dhe jashtë, e cila së bashku me mbrojtjen në dorezë ofron pastrim të lehtë çdo herë.
 • Mbulesa e titanit: Ka një shtresë jongjitëse shumë rezistente ndaj gërvishtjeve falë strukturës së saj të përforcuar me titan.
 • THERMO-SIGNAL™:  Merr ngjyrë të kuqe intensive kur tenxherja arrin temperaturën ideale për gatim. Garanton: teksturën më të mirë, ngjyrën më të mirë, aromën më të mirë për menutë e shijshme çdo ditë.
 • Difuzioni i bazës: Kjo siguron shpërndarje optimale të nxehtësisë në të gjithë sipërfaqen e tenxhere për rezultate perfekte çdo herë.
 •  Mund të përdoret në sobat me gaz, elektrike, qeramike dhe halogjene.

Informacionet teknike

Marka:

TEFAL

Kodi:

B5674653

Kategoria:

Multicooker

Diametri:

24 cm

Kapaciteti: 4-5 Litra
Burimi i nxehtesise: Gaz, elektrike, qeramike, halogjene
Funksion LID: PO
Materiali: Alimin
Materiali i depozites: Jo ngjites

Lahet lehte ne lavastovilje:

PO

THERMO-SIGNAL™:

PO

Mbulese titani:

PO

Garancia

12 muaj