TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441

Available:Në gjëndje
14,590 Lek
Image
Secure
TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441
 • TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441 nje produkt mjaftë i mirë dhe një plus për kuzhinën tuaj
 • Me material të cilësisë maksimale
 • Me kapak i cili mbyllet hermetikisht dhe ka 2 valvula.
 • TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441 mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave përfshirë edhe ato me induksion.

Informacione Teknike 

Marka:

Tefal

Tipi:

Tenxhere me presion

Kodi:

P2534441

Materiali:

Celik inoks

Kapaciteti:

8 L

Me presion:

PO

Material jo ngjites:

PO

Garancia Normale:

-

 


TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441
 • TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441 nje produkt mjaftë i mirë dhe një plus për kuzhinën tuaj
 • Me material të cilësisë maksimale
 • Me kapak i cili mbyllet hermetikisht dhe ka 2 valvula.
 • TENXHERE PRESIONI TEFAL P2534441 mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave përfshirë edhe ato me induksion.

Informacione Teknike 

Marka:

Tefal

Tipi:

Tenxhere me presion

Kodi:

P2534441

Materiali:

Celik inoks

Kapaciteti:

8 L

Me presion:

PO

Material jo ngjites:

PO

Garancia Normale:

-