TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU

Available:Në gjëndje
129,000 Lek
Image
Secure

TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU

 • Ngjyrat e Pastra - Ngjyrat e pastra RGB janë çelësi i cilësisë reale të figurës. Teknologjia NanoCell aplikon nanogrimca që krijojnë ngjyra pastruese duke filtruar ngjyrat e zbehta dhe duke rritur pastërtinë e spektrit RGB.
 • Real 4K Prodhuar nga Pure Colors - NanoCell TV ofron një Real 4K që plotëson vlerën standarde ndërkombëtare CM. Zbuloni përvojën vizuale më të shkëlqyer dhe më të qartë me rezolucionin real 4K të kompletuar nga NanoCell Technology
 • Përmirësimi i imazhit dhe zërit më real - TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU me procesorin me katër bërthama 4K eliminon zhurmën dhe krijon ngjyra dhe kontrast më dinamik. Imazhet me rezolucion të ulët rriten dhe riprodhohen me imazhe me cilësi afër 4K.
 • Shihni ngjyrat e pastra me komfortin e syve - TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU kanë marrë një certifikatë "Pa rrezik LED Photobiologjik" nga Underwriters Laboratories (UL), duke siguruar që sytë tuaj të mbrohen nga drita e dëmshme që lëshohet.
 • Asnjë rrezik fotobiologjik LED 1) - Testi "Pa rrezik LED fotobiologjik" mat pesë standarde duke përfshirë dritën blu, UV aktinike, afër UV, rrezatim IR dhe termik të retinës. Këto janë standardet zyrtare ndërkombëtare për matjen e efekteve të dëmshme të LED-ve në trupin e njeriut, siç përcaktohet nga IEC 2) , TV NanoCell tejkaluan çdo standard.
 • Ngjyrat e pastra e kthejnë shtëpinë tuaj në kinema - NanoCell TV i bën të gjitha skenat reale bazuar në ngjyrat e gjalla të krijuara nga ngjyrat e pastra dhe kontrastin intensiv që krijon Nano Black. Përveç kësaj, ai ofron vizual dhe zë të optimizuar për një përvojë spektakolare dhe më të gjallë. Tani shijoni kinemanë e vërtetë në shtëpi me NanoCell TV, i cili mbështet argëtim të pakufizuar.
 • FILMMAKER MODE- Procesori rregullon automatikisht figurën, duke fikur zbutjen e lëvizjes për efektin e plotë të filmit. Shikoni filma me qëllimin krijues dhe përvojën kinematografike të ruajtur. Shijoni të gjithë përmbajtjen tuaj në standardin kinematografik dhe ndjeni qëllimin e plotë artistik të çdo filmi.
 • HDR 10 Pro & HLG Pro - TELEVIZORET LG LED 55' NANO 80 NA.AEU ofrojnë cilësi optimale të figurës HDR duke rregulluar formatet kryesore HDR të mbështetura HLG dhe HDR 10. Kjo ju lejon të shijoni të gjithë përmbajtjen tuaj me definicion të lartë realisht.
 • Multiplex në shtëpinë tuaj - Zhytuni në shumëllojshmërinë e gjerë të përmbajtjeve të disponueshme në Netflix. Nga filmat, shfaqjet televizive dhe dokumentarët më të fundit, te sportet e drejtpërdrejta e të tjera, gjeni të gjithë këtu në një vend. Thjesht uluni dhe shijoni.
 • Alarmi sportiv  - Alarmi sportiv ju njofton para, gjatë dhe pas ndeshjeve. Nuk do t'ju duhet kurrë të shqetësoheni për mungesën e shfaqjeve të mëdha nga ekipet tuaja të preferuara, edhe kur jeni duke parë përmbajtje të tjera.
 • AI ThinQ - Inteligjenca LG AI ThinQ e bën jetën edhe më të rehatshme. *Njohja natyrale e zërit ju lejon të komandoni dhe kontrolloni ekosistemin tuaj IoT në shtëpi.
 • Shtoni një ambient të sofistikuar - Me Nano Bezelin e tij minimal, NanoCell i projektuar për t'u përzier me çdo ambient të brendshëm dhe ofron përvojë gjithëpërfshirëse shikimi pa asnjë ndërprerje.

 

Informacione tenkike

 

Marka:

LG

Ekrani [inch]:

55"

Paneli:

LED

Definicioni:

4k Ultra HD

Rezolucioni

3840 x 2160

Procesori

Quad Core Processor 4K

Teknologjia 3D:

JO

Smart TV:

PO

Sistemi operativ:

WebOS Smart TV

Screen Share 

PO

DIAL

PO

Wireless:

PO

Bluetooth:

PO (V5.0)

Audio:

55" :20 W (10 W për kanal)

Funksioni AI

 • ThinQ
 • Google Assistant
 • Amazon Alexa
 • AI Home
 • Lidhja e Google Home
 • Aplikacioni ThinQ
 • Lidhja e Amazon Echo
 • AI UX

Ndarja e ekranit

PO

Hdmi / usb:

PO

Marrja e kanaleve

DVB-T2 (tokësor, kabllor, satelitor)

Kompozitë (AV):

PO

Skart:

JO

Ethernet:

PO

Dalje optikale:

PO

Konsumi maksimal (watt):

AC 100 ~ 240 V 50-60 Hz

Konsumi standby (watt):

Nën 0,5 W

Modaliteti i kursimit të energjisë

PO

Telekomanda

MR20

Stema ekologjike:

A

Sistemi:

SMART

Garancia

2 vite

TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU

 • Ngjyrat e Pastra - Ngjyrat e pastra RGB janë çelësi i cilësisë reale të figurës. Teknologjia NanoCell aplikon nanogrimca që krijojnë ngjyra pastruese duke filtruar ngjyrat e zbehta dhe duke rritur pastërtinë e spektrit RGB.
 • Real 4K Prodhuar nga Pure Colors - NanoCell TV ofron një Real 4K që plotëson vlerën standarde ndërkombëtare CM. Zbuloni përvojën vizuale më të shkëlqyer dhe më të qartë me rezolucionin real 4K të kompletuar nga NanoCell Technology
 • Përmirësimi i imazhit dhe zërit më real - TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU me procesorin me katër bërthama 4K eliminon zhurmën dhe krijon ngjyra dhe kontrast më dinamik. Imazhet me rezolucion të ulët rriten dhe riprodhohen me imazhe me cilësi afër 4K.
 • Shihni ngjyrat e pastra me komfortin e syve - TELEVIZOR LG LED 55' NANO 80 NA.AEU kanë marrë një certifikatë "Pa rrezik LED Photobiologjik" nga Underwriters Laboratories (UL), duke siguruar që sytë tuaj të mbrohen nga drita e dëmshme që lëshohet.
 • Asnjë rrezik fotobiologjik LED 1) - Testi "Pa rrezik LED fotobiologjik" mat pesë standarde duke përfshirë dritën blu, UV aktinike, afër UV, rrezatim IR dhe termik të retinës. Këto janë standardet zyrtare ndërkombëtare për matjen e efekteve të dëmshme të LED-ve në trupin e njeriut, siç përcaktohet nga IEC 2) , TV NanoCell tejkaluan çdo standard.
 • Ngjyrat e pastra e kthejnë shtëpinë tuaj në kinema - NanoCell TV i bën të gjitha skenat reale bazuar në ngjyrat e gjalla të krijuara nga ngjyrat e pastra dhe kontrastin intensiv që krijon Nano Black. Përveç kësaj, ai ofron vizual dhe zë të optimizuar për një përvojë spektakolare dhe më të gjallë. Tani shijoni kinemanë e vërtetë në shtëpi me NanoCell TV, i cili mbështet argëtim të pakufizuar.
 • FILMMAKER MODE- Procesori rregullon automatikisht figurën, duke fikur zbutjen e lëvizjes për efektin e plotë të filmit. Shikoni filma me qëllimin krijues dhe përvojën kinematografike të ruajtur. Shijoni të gjithë përmbajtjen tuaj në standardin kinematografik dhe ndjeni qëllimin e plotë artistik të çdo filmi.
 • HDR 10 Pro & HLG Pro - TELEVIZORET LG LED 55' NANO 80 NA.AEU ofrojnë cilësi optimale të figurës HDR duke rregulluar formatet kryesore HDR të mbështetura HLG dhe HDR 10. Kjo ju lejon të shijoni të gjithë përmbajtjen tuaj me definicion të lartë realisht.
 • Multiplex në shtëpinë tuaj - Zhytuni në shumëllojshmërinë e gjerë të përmbajtjeve të disponueshme në Netflix. Nga filmat, shfaqjet televizive dhe dokumentarët më të fundit, te sportet e drejtpërdrejta e të tjera, gjeni të gjithë këtu në një vend. Thjesht uluni dhe shijoni.
 • Alarmi sportiv  - Alarmi sportiv ju njofton para, gjatë dhe pas ndeshjeve. Nuk do t'ju duhet kurrë të shqetësoheni për mungesën e shfaqjeve të mëdha nga ekipet tuaja të preferuara, edhe kur jeni duke parë përmbajtje të tjera.
 • AI ThinQ - Inteligjenca LG AI ThinQ e bën jetën edhe më të rehatshme. *Njohja natyrale e zërit ju lejon të komandoni dhe kontrolloni ekosistemin tuaj IoT në shtëpi.
 • Shtoni një ambient të sofistikuar - Me Nano Bezelin e tij minimal, NanoCell i projektuar për t'u përzier me çdo ambient të brendshëm dhe ofron përvojë gjithëpërfshirëse shikimi pa asnjë ndërprerje.

 

Informacione tenkike

 

Marka:

LG

Ekrani [inch]:

55"

Paneli:

LED

Definicioni:

4k Ultra HD

Rezolucioni

3840 x 2160

Procesori

Quad Core Processor 4K

Teknologjia 3D:

JO

Smart TV:

PO

Sistemi operativ:

WebOS Smart TV

Screen Share 

PO

DIAL

PO

Wireless:

PO

Bluetooth:

PO (V5.0)

Audio:

55" :20 W (10 W për kanal)

Funksioni AI

 • ThinQ
 • Google Assistant
 • Amazon Alexa
 • AI Home
 • Lidhja e Google Home
 • Aplikacioni ThinQ
 • Lidhja e Amazon Echo
 • AI UX

Ndarja e ekranit

PO

Hdmi / usb:

PO

Marrja e kanaleve

DVB-T2 (tokësor, kabllor, satelitor)

Kompozitë (AV):

PO

Skart:

JO

Ethernet:

PO

Dalje optikale:

PO

Konsumi maksimal (watt):

AC 100 ~ 240 V 50-60 Hz

Konsumi standby (watt):

Nën 0,5 W

Modaliteti i kursimit të energjisë

PO

Telekomanda

MR20

Stema ekologjike:

A

Sistemi:

SMART

Garancia

2 vite