Televizor LED, Hoobart, 32", HD, Smart, HDMI, USB, DVB-T2/C


Cmimi:
Sale priceLek 26,990

Përshkrimi i produktit

Televizori Hoobart LED 32" , është një Televizor, i cili ju mundëson një pamje mjaft të qartë në ekran falë rezolucjonit HD dhe frekuences se tij. Nuk ju dëmton sytë, mund ta përdorni si televizor, si radio apo të shihni filma të regjistruar në USB.

  • Përmasat e ekranit : 32"
  • Smart TV : Po
  • Rezolucioni : HD
  • Frekuenca : N/A
  • Marrësi digjital : DVB-T2 / C
  • Portë USB : Po
  • HDMI : Po
  • Ci card(modul) : Po

You may also like

Recently viewed