SUPRINE QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST

Available:Në gjëndje
39,990 Lek
Image
Secure

SUPRINE QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST

 • Sipërfaqe Qeramike: 
 • Dizajni elegant dhe i sofistikuar i jep kuzhinës suaj një pamje ekskluzive. Kënaqësia në gatim e bën çdo pjatë më të shijshme!
 • Pastrohet vetëm me një të fshirë
 • Derdhja e ushqimit nuk është aspak problem për sipërfaqen e SUPRINES QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST. Me një dizajn të butë, ergonomik, pastrimi i ushqimit të derdhur si dhe shenjat e yndyrës pastrohen fare lehtë me një kalim të vetëm të një lecke të butë pastruese. Sipërfaqja e qeramikës madje duke mos u nxehur aq shumë sa pianurat e zakonshme, nuk e than ushqimin. Kështu kohën mund ta shpenzoni duke fshirë pjatën dhe jo pianurën.
 • Kontroll Smart me Prekje Gatim që përgjigjet! SUPRINE QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST veçon 4 zona të teknologjisë së lartë të gatimit me sipërfaqe të fuqishme nxehtësie për ngrohjen e ushqimit tuaj.

Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

C61R2AAST

Lloji i syprinës

Elektrike Incaso

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Nivelet e nxehtesise

4 Secila nga vatrat

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.0 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 59 cm

Gjeresia

 52 cm

SUPRINE QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST

 • Sipërfaqe Qeramike: 
 • Dizajni elegant dhe i sofistikuar i jep kuzhinës suaj një pamje ekskluzive. Kënaqësia në gatim e bën çdo pjatë më të shijshme!
 • Pastrohet vetëm me një të fshirë
 • Derdhja e ushqimit nuk është aspak problem për sipërfaqen e SUPRINES QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST. Me një dizajn të butë, ergonomik, pastrimi i ushqimit të derdhur si dhe shenjat e yndyrës pastrohen fare lehtë me një kalim të vetëm të një lecke të butë pastruese. Sipërfaqja e qeramikës madje duke mos u nxehur aq shumë sa pianurat e zakonshme, nuk e than ushqimin. Kështu kohën mund ta shpenzoni duke fshirë pjatën dhe jo pianurën.
 • Kontroll Smart me Prekje Gatim që përgjigjet! SUPRINE QERAMIKE SAMSUNG C61R2AAST veçon 4 zona të teknologjisë së lartë të gatimit me sipërfaqe të fuqishme nxehtësie për ngrohjen e ushqimit tuaj.

Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

C61R2AAST

Lloji i syprinës

Elektrike Incaso

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Nivelet e nxehtesise

4 Secila nga vatrat

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.0 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 59 cm

Gjeresia

 52 cm