SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK

Available:Në gjëndje
33,990 Lek
Image
Secure

SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK

 • Akses i drejtperdrejte kontrolleve tuaja - fale panelit ne suprine
 • Kontrollet e kesaj SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK jane dizenjuar qe ju te keni akses te drejtperdrejte menjehere. Thjesht prekini dhe beni rregullimet tuaja.
 • Dini gjithmone saktesisht se cila zone eshte ende e nxehte, fale indikatoreve te nxehtesise se mbetur qe ju tregojne intuitivisht se ku eshte nxehtesia.
 • Mbrojini femijet tuaj nga ndezja e paqellimshme e suprines.
 • Siperfaqja prej xhami e qeramike e kesaj SUPRINES QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK eshte kaq e lehte per tu pastruar. Me nje te fshire ju mund t'ia dilni.
 • SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK eshte e pavarur, ju keni me shume fleksibilitet ta instaloni kudo qe te deshironi. Zgjidhni vendndodhjen qe pershtatet me mire me stilin tuaj te gatimit.

Informacione teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

EHF6241FOK

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

-

Nivelet e nxehtesise

Kontroll Elektronik

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.4 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 59 cm

Gjeresia

 52 cm


SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK

 • Akses i drejtperdrejte kontrolleve tuaja - fale panelit ne suprine
 • Kontrollet e kesaj SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK jane dizenjuar qe ju te keni akses te drejtperdrejte menjehere. Thjesht prekini dhe beni rregullimet tuaja.
 • Dini gjithmone saktesisht se cila zone eshte ende e nxehte, fale indikatoreve te nxehtesise se mbetur qe ju tregojne intuitivisht se ku eshte nxehtesia.
 • Mbrojini femijet tuaj nga ndezja e paqellimshme e suprines.
 • Siperfaqja prej xhami e qeramike e kesaj SUPRINES QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK eshte kaq e lehte per tu pastruar. Me nje te fshire ju mund t'ia dilni.
 • SUPRINE QERAMIKE ELEKTROLUX EHF6241FOK eshte e pavarur, ju keni me shume fleksibilitet ta instaloni kudo qe te deshironi. Zgjidhni vendndodhjen qe pershtatet me mire me stilin tuaj te gatimit.

Informacione teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

EHF6241FOK

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

-

Nivelet e nxehtesise

Kontroll Elektronik

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.4 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 59 cm

Gjeresia

 52 cm